خوراك جگر و قلوه
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
جگر گوسفند......................................200 گرم
قلوهی گوسفند ................................3 عدد
پیاز سرخكرده...................................3 قاشق سوپخوری
روغن .............................................به میزان لازم
زردچوبه..........................................به میزان لازم
نمك و فلفل.....................................به میزان لازم
نان باگت.........................................2 عدد
شیر ..........................................250 میلیلیتر
تخممرغ..........................................1 عدد
كره................................................50 گرم
گوجهفرنگی متوسط ..........................2 عدد
روش تهیه
جگر و قلوه را تمیز كنید و بشوئید. سپس به شكل مكعبهای كوچك ببرید. بعد پیاز و روغن را در تابه بریزید و جگر، قلوه و زردچوبه را در آن تفت دهید. آنگاه نمك و فلفل بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید.
نان را به عرض دو سانتیمتر برش بزنید. حالا شیر، تخممرغ، نمك و فلفل را با چنگال خوب بزنید و روی نانها بمالید. اكنون تابهی چدنی شیارداری را با كره چرب كنید و روی حرارت قرار دهید تا خوب داغ شود. آنگاه نانها را در تابه برشته كنید. بعد یك قاشق سوپخوری از مواد آماده روی هر تكه نان سرخكرده قرار دهید و آنها را در ظرف مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی تزئین كنید.
یادآوری: در صورت تمایل، میتوانید یك قاشق سوپخوری سویاسس یا رب انار، به مخلوط جگر و قلوه اضافه كنید.