Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:01

29
مهر
خوراك جگر و قلوه

خوراك جگر و قلوه

طرز تهیه خوراك جگر و قلوه

خوراك جگر و قلوه

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 

 جگر گوسفند......................................200 گرم

قلوه‌ی گوسفند ................................3 عدد

پیاز سرخكرده...................................3 قاشق سوپخوری

روغن .............................................به میزان لازم

زردچوبه..........................................به میزان لازم

نمك و فلفل.....................................به میزان لازم

نان باگت.........................................2 عدد

شیر ..........................................250 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ..........................................1 عدد

كره................................................50 گرم

گوجه‌فرنگی متوسط ..........................2 عدد

 

  

روش تهیه

 جگر و قلوه را تمیز كنید و بشوئید. سپس به شكل مكعب‌‌های كوچك ببرید. بعد پیاز و روغن را در تابه بریزید و جگر، قلوه و زردچوبه را در آن تفت دهید. آن‌گاه نمك و فلفل بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید.

نان‌ را به عرض دو سانتیمتر برش بزنید. حالا شیر، تخم‌مرغ، نمك و فلفل را با چنگال خوب بزنید و روی نان‌ها بمالید. اكنون تابه‌ی چدنی شیارداری را با كره چرب كنید و روی حرارت قرار دهید تا خوب داغ شود. آن‌گاه نان‌ها را در تابه برشته كنید. بعد یك قاشق سوپخوری از مواد آماده روی هر تكه نان سرخكرده قرار ‌دهید و آن‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه‌فرنگی تزئین كنید.

یادآوری: در صورت تمایل، می‌توانید یك قاشق سوپخوری سویاسس یا رب انار، به مخلوط جگر و قلوه اضافه كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك جگر و قلوه تعداد بازديد: 536 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز