Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:02

29
مهر
دلمه قالبی هويـج

دلمه قالبی هويـج

طرز تهیه دلمه قالبی هويـج

دلمه قالبی هويـج

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

هویج درشت...................................................2 عدد

كدو...............................................................2 عدد

روغن..........................................................200 گرم

سیر ..............................................................3 حبه

پیاز سرخكرده..................................................2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخكرده..........................................250 گرم

رب گوجه‌فرنگی...............................................2 قاشق سوپخوری

شیر............................................................80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

نان تست (برشتی) متوسط ............................2 عدد

تخم‌مرغ........................................................2 عدد

زعفران، نمك و فلفل.......................................به میزان لازم

ادویه (تخم‌گشنیز، زیره‌ی سبز و سیاه)..............به میزان لازم

پنیر پیتزای رنده كرده.....................................250 گرم

 

 

 

روش تهیه

 

پوست هویج و كدو را بگیرید و از درازا به شكل برش‌های نازك ببرید. آن‌گاه در ظرف مناسبی آب جوش بریزید، هویج‌ و كدو را در آن بیندازید تا نرم شوند. بعد آن‌ها را در صافی بریزید تا آبش گرفته شود. در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و سیر را در آن تفت دهید. سپس پیاز و گوشت را بیفزائید و تفت دهید. بعد رب‌گوجه‌فرنگی را اضافه كنید. در ظرف دیگری هم شیر را با نان تست مخلوط كنید و به مخلوط قبل بیفزائید. حالا تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ای بریزید و نمك، فلفل، زعفران و ادویه را به آن اضافه كنید و به مایه‌ی گوشتی داغ بیفزائید، تا تخم‌مرغ‌ها ببندد. بعد نیمی از پنیر را درون مایه بریزید. قالب مخصوص ژله را چرب كنید و برش‌های هویج و كدو را كنار هم در قالب بچینید؛ به گونه‌ای كه لبه‌ی هویج‌ و كدو روی هم باشد. اكنون باقیمانده‌ی پنیر را روی هویج و كدو بپاشید و مایه‌ی گوشتی را روی آن بریزید. قالب را در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا دلمه بپزد. اینك دلمه را روی ظرف مناسبی برگردانید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، دلمه قالبی هويـج تعداد بازديد: 534 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز