Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:17

29
مهر
كتلت كلم سفيد

كتلت كلم سفيد

طرز تهیه كتلت كلم سفيد

كتلت كلم سفيد

 

 

مواد لازم برای 14-12 عدد:

 

تخم‌مرغ.......................................3 عدد

كلم خردكرده ..............................1 كیلوگرم

شیر .........................................1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

گوشت چرخكرده ........................500 گرم

آرد سیب‌زمینی .........................3 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل...............................به میزان لازم

پودر سوخاری............................1 پیمانه (150 گرم)

روغن........................................به میزان لازم

 

  

روش تهیه

 ابتدا زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كنید. آن‌گاه كلم و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و بپزید. سپس كلم را با گوشت چرخكرده مخلوط كنید. حالا زرده‌های تخم‌مرغ، آرد سیب‌زمینی، نمك و فلفل را به آن بیفزائید. اكنون از مواد به اندازه‌ی یك گردو بردارید و در دست شكل دهید و در سفیده‌ی تخم‌مرغ - كه آن را با چنگال زده‌اید - بغلتانید. بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ كنید. در پایان، كتلت را در دیس مناسبی بچینید و اطراف آن را با سبزی تزئین نمائید.

 

كلم سرشار از كاروتنوئید (به خصوص بتاكاروتن) می‌باشد كه رنگدانه‌ای آنتی‌اكسیدان است. مصرف كلم به تقویت سیستم ایمنی و دفاع بدن بر علیه بیماری‌ها كمك می‌كند.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كتلت كلم سفيد تعداد بازديد: 505 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز