كتلت كلم سفيد
مواد لازم برای 14-12 عدد:
تخممرغ.......................................3 عدد
كلم خردكرده ..............................1 كیلوگرم
شیر .........................................1 پیمانه (250 میلیلیتر)
گوشت چرخكرده ........................500 گرم
آرد سیبزمینی .........................3 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل...............................به میزان لازم
پودر سوخاری............................1 پیمانه (150 گرم)
روغن........................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا زرده و سفیدهی تخممرغها را از هم جدا كنید. آنگاه كلم و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و بپزید. سپس كلم را با گوشت چرخكرده مخلوط كنید. حالا زردههای تخممرغ، آرد سیبزمینی، نمك و فلفل را به آن بیفزائید. اكنون از مواد به اندازهی یك گردو بردارید و در دست شكل دهید و در سفیدهی تخممرغ - كه آن را با چنگال زدهاید - بغلتانید. بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ كنید. در پایان، كتلت را در دیس مناسبی بچینید و اطراف آن را با سبزی تزئین نمائید.
كلم سرشار از كاروتنوئید (به خصوص بتاكاروتن) میباشد كه رنگدانهای آنتیاكسیدان است. مصرف كلم به تقویت سیستم ایمنی و دفاع بدن بر علیه بیماریها كمك میكند.