Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 16:42

29
مهر
رولت اسفناج با پنير + فیلم

رولت اسفناج  با پنير + فیلم

طرز تهیه رولت اسفناج با پنير

رولت اسفناج  با پنير

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر:

 

كره ........................................................60 گرم

آرد ........................................................50 گرم

شیر ....................................................250 میلی‌لیتر

پنیر پارمسان .......................................یك‌سوم پیمانه

اسفناج پخته و خردكرده............................2 پیمانه

تخم‌مرغ ................................................4 عدد

نمك و فلفل.........................................به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

پنیر خامه‌ای .................................100 گرم

خامه ............................................60 گرم

ژامبون خردكرده...............................2 ورق

قارچ خردكرده  ..............................100 گرم

 

مواد لازم برای سس لیمو:

 

زرده‌ی تخم‌مرغ ...................................2 عدد

كره.................................................30 گرم

پوست لیموی رنده كرده......................1 قاشق چایخوری

نمك................................................به میزان لازم

زعفران حل كرده ..............................1 قاشق سوپخوری

خامه..........................................125 گرم

آبلیموی تازه....................................2 قاشق سوپخوری

   

روش تهیه

 كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آرد را اضافه كنید و یك دقیقه تفت دهید. سپس شیر را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. حالا پنیر، زرده‌های تخم‌مرغ، اسفناج، نمك و فلفل را افزوده و مخلوط كنید.

اكنون تابه را از روی اجاق بردارید و مواد درون آن را به كاسه‌ی بزرگ‌تری منتقل كنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را نیز در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد آن را به آرامی به مخلوط قبلی بیفزائید. حالا مایه‌ی رولت را روی سینی‌ای كه قبلاً با كاغذ روغنی پوشانده‌اید، به اندازه‌ی 25×30 سانتیمتر بریزید و آن را با پالت صاف كنید. اینك مایه را در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی رنگ شود. پس از آن، رولت را از فر خارج سازید و روی هوله‌ی آشپزخانه برگردانید؛ كاغذ را از آن جدا كنید و آن را رول نمائید. همین كه رولت خنك شد، مواد میانی را روی آن صاف كنید و دوباره آن را بپیچید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس، در ظرف مناسبی سس لیمو بریزید و رولت را روی آن قرار دهید.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

پنیر خامه‌ای و خامه را با همزن بزنید. آن‌گاه قارچ را در كره تفت دهید و ژامبون را بیفزائید. حالا قارچ و ژامبون را به پنیر و خامه بیفزائید و مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی سس لیمو: در ظرف مناسبی، زرده‌های تخم‌مرغ، كره‌ی نرم شده، زعفران و نمك را بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و با همزن دستی مرتب هم بزنید. سپس خامه را كم‌كم بیفزائید تا سس غلیظ شود. حالا آبلیمو را اضافه كنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید. اكنون، سس آماده‌ی مصرف می‌باشد.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، رولت اسفناج با پنير تعداد بازديد: 527 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز