اشكنهی اسفناج
مواد لازم برای 6-4 نفر:
اسفناج....................................یك و نیم كیلوگرم
روغن.......................................4 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده............................1 عدد
آرد .........................................1 قاشق سوپخوری
ادویه.......................................1 قاشق چایخوری
رب انار ...................................2 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی........................3 قاشق سوپخوری
سیبزمینی خردكرده................2 عدد
تخممرغ..................................4 عدد
نمك.......................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا اسفناج را بشوئید و بپزید. آنگاه روغن را در تابهای بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس اسفناج و آرد را بیفزائید و آنها را نیز تفت دهید. پس از افزودن ادویه، رب انار، رب گوجهفرنگی و آب، صبر كنید تا خورش بجوشد.
حالا سیبزمینی را بیفزائید و هنگامی كه خورش جا افتاد، تخممرغها را در آن بشكنید و دیگر، خورش را هم نزنید تا تخممرغها كاملاً بپزند. اكنون نمك را اضافه كنید و اشكنه را در ظرف مناسبی بریزید و همراه با نان محلی، از مهمانان خود پذیرائی نمائید.