Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:51

28
مهر
خوراك ماش و گشنيز (ويژه‌ي ديابتيی ها)

خوراك ماش و گشنيز  (ويژه‌ي ديابتيی ها)

طرز تهیه خوراك ماش و گشنيز

خوراك ماش و گشنيز  (ويژه‌ي ديابتيی ها)

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 

 روغن مایع .........................................................به میزان لازم

پیازچه‌ی خردكرده ................................................6 ساقه

سویای درشت خیسانده ......................................50 گرم

فلفل دلمه‌ای (سبز، قرمز، زرد) از هر كدام...............1 عدد

سیب‌زمینی خردكرده..........................................2 عدد

هویج خردكرده .................................................1 عدد

ماش .............................................................1 پیمانه

نمك..............................................................مقداری

پودرجوز هندی................................................یك دوم قاشق چایخوری

آب زرشك (قرمز)............................................1 پیمانه

ترخان خردكرده..............................................1 قاشق چایخوری

گشنیز خردكرده ...........................................200 گرم

 

 

روش تهیه

 در تابه‌ی مناسبی، اندكی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیازچه ‌و سویا را در روغن تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای را مكعبی خرد كنید و درون تابه بریزید و صبر كنید تا كمی نرم شود. سپس سیب‌زمینی و هویج را نیز مكعبی خرد كنید و به مواد قبلی بیفزائید. اكنون ماش، نمك، جوزهندی، آب زرشك، ترخان و گشنیز را با مواد پیشین مخلوط نمائید و صبر كنید تا سیب‌زمینی و هویج بپزد و خوراك جا بیفتد. اینك خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك ماش و گشنيز تعداد بازديد: 596 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز