خوراك ماش و گشنيز (ويژهي ديابتيی ها)
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
روغن مایع .........................................................به میزان لازم
پیازچهی خردكرده ................................................6 ساقه
سویای درشت خیسانده ......................................50 گرم
فلفل دلمهای (سبز، قرمز، زرد) از هر كدام...............1 عدد
سیبزمینی خردكرده..........................................2 عدد
هویج خردكرده .................................................1 عدد
ماش .............................................................1 پیمانه
نمك..............................................................مقداری
پودرجوز هندی................................................یك دوم قاشق چایخوری
آب زرشك (قرمز)............................................1 پیمانه
ترخان خردكرده..............................................1 قاشق چایخوری
گشنیز خردكرده ...........................................200 گرم
روش تهیه
در تابهی مناسبی، اندكی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه پیازچه و سویا را در روغن تفت دهید. حالا فلفل دلمهای را مكعبی خرد كنید و درون تابه بریزید و صبر كنید تا كمی نرم شود. سپس سیبزمینی و هویج را نیز مكعبی خرد كنید و به مواد قبلی بیفزائید. اكنون ماش، نمك، جوزهندی، آب زرشك، ترخان و گشنیز را با مواد پیشین مخلوط نمائید و صبر كنید تا سیبزمینی و هویج بپزد و خوراك جا بیفتد. اینك خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و میل نمائید.