مرغ شكم پُر
مواد لازم برای 4 – 6 نفر:
مرغ كوچك یك عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
روغن 2 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده 2 عدد
غوره 4 قاشق سوپخوری
دانهی انار 4 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا مرغ را با نمك و فلفل مزهدار كنید. بعد در تابهی مناسبی روغن بریزید و مرغ را در آن سرخ كنید. آنگاه پیاز، غوره، دانهی انار، شكر، رب گوجهفرنگی، نمك و فلفل را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. حالا شكم مرغ را با نیمی از مخلوط فراهم شده پر كنید سپس باقیماندهی مواد را با یك پیمانه آب مخلوط نمائید. حالا مرغ سرخ كرده را همراه با مواد باقیمانده بپزید تا جائی كه آب مرغ تبخیر شود و سس غلیظی به دست آید. اكنون مرغ را در ظرف مناسبی بكشید و سس را روی آن بریزید. اینك خوراك برای پذیرائی آماده است.
انار با دارا بودن مواد آنتیاكسیدان، در پیشگیری از ابتلا به سرطانها مؤثر است.
عصاره انار تصفیه كننده خون است. جوشانده پوسته خشك انار در آب، در درمان زخمها مفید است.