خورش نخودفرنگی
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن................................................2 قاشق سوپخوری
پیاز خردكرده......................................1 عدد
گوشت گوسفندی خردكرده...............400 گرم
برگ بو ...........................................2 عدد
هویج خردكرده ...............................نیم كیلوگرم
نخودفرنگی.....................................1 كیلوگرم
آب ...............................................2 پیمانه
سیر خردكرده.................................5 حبه
گشنیز خردكرده ...........................50 گرم
نمك، فلفل، زردچوبه و برگ بو.........به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا در ظرف مناسبی گوشت، پیاز و روغن را بریزید و روی اجاق بگذارید و تفت دهید؛ برگ بو و آب را به آن بیفزائید و صبر كنید گوشت بپزد. سپس هویج و نخودفرنگی را تفت دهید. وقتی گوشت نیمپز شد، هویج و نخودفرنگی را همراه با زردچوبه، نمك و فلفل به آن اضافه كنید. حالا حرارت را ملایم نمائید تا خورش جا بیفتد. اكنون سیر و گشنیز را به خورش بیفزائید و پس از مخلوط كردن، آن را در ظرف مناسبی بكشید.