كوفتهی گل كلم
مواد لازم برای 4 نفر:
گل كلم پخته.................................................500 گرم
تخممرغ ..........................................................1 عدد
پیاز رنده كرده...................................................2 عدد
آرد ذرت...........................................................2 قاشق سوپخوری
شوید خردكرده................................................1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده..................................................1 حبه
زیره.............................................................1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل..................................................به میزان لازم
پنیر گودای رندهكرده ......................................50 گرم
سینهی مرغ چرخكرده...................................250 گرم
پودر سوخاری .............................................به میزان لازم
روغن برای سرخ كردن..................................به میزان لازم
مواد لازم برای سس كوفته:
ماست....................................................150 گرم
پودر فلفل قرمز ........................................یك چهارم قاشق چایخوری
شوید خردكرده.........................................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
گل كلم را خرد كنید و در كاسهی مناسبی بریزید. آنگاه تخممرغ، پیاز، آرد ذرت، شوید، سیر، زیره، نمك، فلفل، پنیر و مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط را خوب ورز دهید. سپس مایهی كوفته را در ظرف درداری بگذارید و به مدت نیمساعت در یخچال نگه دارید. بعد هر بار به اندازهی یك نارنگی از مایه بردارید و به شكل بیضی در آورید. حالا آنها را در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. اكنون كوفتهها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. اینك كوفتهها را در دیس مناسبی بچینید و سس را روی آن بریزید و میل كنید.
روش تهیهی سس كوفته:
همهی مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید.