Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 03:07

28
مهر
كتلت مرغ با بادام

كتلت مرغ با بادام

طرز تهیه كتلت مرغ با بادام

كتلت مرغ با بادام

 

 

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر:

  

كره.............................................................50 گرم

قارچ ‌خردكرده..............................................100 گرم

مغز نان سفید..............................................80 گرم

شیر ........................................................250 میلی‌لیتر (یك پیمانه)

سینه‌ی مرغ خردكرده.....................................1 عدد

پیاز كوچك رنده كرده......................................1 عدد

ادویه، دارچین، جوز، زیره و میخك ....................1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل.................................................به میزان لازم

بادام آسیاب كرده........................................1 پیمانه

تخم‌مرغ....................................................3 عدد

پودر سوخاری............................................به میزان لازم

 

روش تهیه

ابتدا كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و قارچ را در آن تفت دهید تا آبش تبخیر شود. آن‌گاه مغز نان را در شیر بخیسانید. سپس مرغ و قارچ را با چرخ‌گوشت چرخ كنید و با مغز نان، پیاز، ادویه، نمك، فلفل، بادام و تخم‌مرغ مخلوط سازید. حالا 2 عدد تخم‌مرغ دیگر را كاملاً با چنگال بزنید. اكنون هر بار به اندازه‌ی یك عدد پرتقال كوچك از مواد بردارید و با دست گرد كنید یا به شكل بیضی در آورید. سپس آن‌ها را در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ كنید. اینك كتلت را در ظرف مناسبی بچینید و به دلخواه تزئین نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كتلت مرغ با بادام تعداد بازديد: 568 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز