كتلت مرغ با بادام
مواد لازم برای 4- 6 نفر:
كره.............................................................50 گرم
قارچ خردكرده..............................................100 گرم
مغز نان سفید..............................................80 گرم
شیر ........................................................250 میلیلیتر (یك پیمانه)
سینهی مرغ خردكرده.....................................1 عدد
پیاز كوچك رنده كرده......................................1 عدد
ادویه، دارچین، جوز، زیره و میخك ....................1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل.................................................به میزان لازم
بادام آسیاب كرده........................................1 پیمانه
تخممرغ....................................................3 عدد
پودر سوخاری............................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و قارچ را در آن تفت دهید تا آبش تبخیر شود. آنگاه مغز نان را در شیر بخیسانید. سپس مرغ و قارچ را با چرخگوشت چرخ كنید و با مغز نان، پیاز، ادویه، نمك، فلفل، بادام و تخممرغ مخلوط سازید. حالا 2 عدد تخممرغ دیگر را كاملاً با چنگال بزنید. اكنون هر بار به اندازهی یك عدد پرتقال كوچك از مواد بردارید و با دست گرد كنید یا به شكل بیضی در آورید. سپس آنها را در تخممرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن فراوان سرخ كنید. اینك كتلت را در ظرف مناسبی بچینید و به دلخواه تزئین نمائید.