Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:44

28
مهر
كسرول بلدرچين

كسرول بلدرچين

طرز تهیه كسرول بلدرچين

كسرول بلدرچين

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

بلدرچین..........................................................6 عدد

كره .............................................................60 گرم

تره‌فرنگی......................................................2 ساقه

قارچ  ........................................................250 گرم

ژامبون یا فیله‌ی خردكرده‌ی گوساله ...............125 گرم

اورگانو......................................................یك‌دوم قاشق چایخوری

آب مرغ ....................................................یك‌دوم پیمانه

آبلیمو..........................................................2 قاشق سوپخوری

آرد ذرت.......................................................2 قاشق چایخوری

آب..............................................................یك‌دوم پیمانه

 

روش تهیه

ابتدا استخوان پشت بلدرچین را درآورید و بلدرچین را از طرف شكم باز كنید و بال آن را به طرف زیر تا بزنید.

آن‌گاه كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود سپس تره‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید. پس از آن، قارچ، ژامبون و اورگانو را درون تابه بریزید و مخلوط كنید. حالا مخلوط فراهم شده را درون ظرف بزرگ‌تری بریزید، و مخلوط آب مرغ و آبلیمو را به آن بیفزائید. حالا بلدرچین‌ها را روی مخلوط فوق بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه یا تا زمانی كه بلدرچین‌ها بپزند، قرار دهید. اكنون با دقت آب موجود در كسرول را، در ظرف كوچكی بریزید و پس از افزودن آرد ذرت و آب، مخلوط آن را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته به هم بزنید تا سس، بجوشد و غلیظ شود. اینك سس را روی بلدرچین‌ها بریزید. حالا كسرول، برای پذیرائی از مهمانان آماده است.

 

بلدرچین: میزان پروتئین موجود در گوشت بلدرچین نسبت به سایر گوشت‌ها بیشتر است و انواع اسیدهای آمینه كمیاب كه در سایر پروتئین‌ها یافت نمی‌شود، در گوشت این پرنده به وفور یافت می‌شود، بنابراین گوشت بلدرچین از لحاظ پروتئین، منبع بسیار خوبی است.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كسرول بلدرچين تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز