بيف كُردُن بلو
مواد لازم برای 2 نفر:
فیلهی گوساله دو قطعهی..........................250 گرمی
نمك و فلفل.............................................به میزان لازم
ژامبون گوشت ........................................2 برش
قارچ خردكرده ........................................50 گرم
پنیر موزارلا ...........................................100 گرم
فلفل دلمهای خردكرده...........................یك قاشق سوپخوری
روغن.................................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا گوشت را روی تختهی گوشت بگذارید و با استیك كوب، خوب بكوبید تا كاملاً نرم و صاف شود و یا آن را از دستگاه مخصوص رد كنید تا آمادهی مصرف شود. آنگاه فیله را با نمك و فلفل مزهدار كنید. سپس یك ورقه ژامبون روی هر یك از فیلهها قرار دهید و روی ژامبون، قارچ و پنیر و در صورت دلخواه، فلفل دلمهای بگذارید. بعد فیله را به صورت نیمدایره تا بزنید و لبههای آن را با استیك كوب بكوبید تا كاملاً به هم بچسبند. حالا دو طرف كردن بلو را در ماهیتابهی چدنی چربكرده سرخ كنید. اكنون كُردُن بلو آماده است. آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سبزی دلخواه، تزئین كنید.