Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:06

28
مهر
بيف كُردُن بلو + فیلم

بيف كُردُن بلو + فیلم

طرز تهیه بيف كُردُن بلو

بيف كُردُن بلو

 

مواد لازم برای 2 نفر:

 

فیله‌ی گوساله دو قطعه‌ی..........................250 گرمی

نمك و فلفل.............................................به میزان لازم

ژامبون گوشت ........................................2 برش

قارچ خردكرده ........................................50 گرم

پنیر موزارلا ...........................................100 گرم

فلفل دلمه‌ای خردكرده...........................یك قاشق سوپخوری

روغن.................................................به میزان لازم

 

 

 

روش تهیه

 ابتدا گوشت را روی تخته‌ی گوشت بگذارید و با استیك كوب، خوب بكوبید تا كاملاً نرم و صاف شود و یا آن را از دستگاه مخصوص رد كنید تا آماده‌ی مصرف شود. آن‌گاه فیله را با نمك و فلفل مزه‌دار كنید. سپس یك ورقه ژامبون روی هر یك از فیله‌ها قرار دهید و روی ژامبون، قارچ و پنیر و در صورت دلخواه، فلفل دلمه‌ای بگذارید. بعد فیله را به صورت نیم‌دایره تا بزنید و لبه‌های آن را با استیك كوب بكوبید تا كاملاً به هم بچسبند. حالا دو طرف كردن بلو را در ماهیتابه‌ی چدنی چربكرده سرخ كنید. اكنون كُردُن بلو آماده است. آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سبزی دلخواه، تزئین كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، بيف كُردُن بلو تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز