گل كلم تنوری
مواد لازم برای 4 نفر:
گلكلم خردكرده .................................................500 گرم
سیبزمینی خردكرده ...................................250 گرم
گوجهفرنگی ریز ..........................................100 گرم
مواد لازم برای تهیهی سس:
كره .........................................................25 گرم
تره فرنگی خردكرده ....................................1 ساقه
سیرلهكرده ...............................................2 حبه
آرد ........................................................25 گرم
شیر .....................................................300 میلیلیتر (یك و یك چهارم پیمانه)
پنیر پیتزا................................................100 گرم
پودر فلفل قرمز ......................................یك سوم قاشق چایخوری
جعفری خردكرده ..................................2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان.........................................20 گرم
نمك و فلفل............................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا گلكلم را در آب جوشان بپزید. بعد در صافی بریزید و كنار بگذارید. سیبزمینی را نیز بپزید. آنگاه گلكلم، سیبزمینی و گوجهفرنگی را با هم مخلوط كنید و در ظرف نسوز چربكردهای بریزید. حالا كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس ترهفرنگی و سیر را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. بعد آرد را نیز اضافه كنید و تفت دهید. آنگاه شیر را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس، غلیظ شود. اكنون پنیر پیتزا، فلفل و جعفری را اضافه نمائید. سپس 5 دقیقه با شعلهی كم حرارت دهید تا جا بیفتد. اینك سس را با مواد مخلوط سازید و نمك و فلفل غذا را اندازه كنید. آنگاه ظرف را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا خوراك بپزد و روی آن برشته شود. گلكلم تنوری را با برگ جعفری تزئین نمائید.