Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:03

28
مهر
آش ماستبا (بروجرد)

آش ماستبا (بروجرد)

طرز تهیه آش ماستبا

آش ماستبا (بروجرد)

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

نخود.................................................................................100 گرم

لوبیا سفید........................................................................100 گرم

بلغور گندم .......................................................................150 گرم

پیاز ....................................................................................1 عدد

اسفناج یا برگ چغندر ............................................................1 كیلوگرم

كشك ................................................................................2 پیمانه

پیاز داغ، نعناع داغ، لوبیا و نخود پخته برای تزئین........................به میزان لازم

 

 

 

روش تهیه

 نخود و لوبیا را با 1 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از یك ساعت، بلغور گندم را همراه  با پیاز رنده كرده اضافه نمائید و صبر كنید دانه‌های بلغور باز شود. بعد اسفناج خرد كرده را اضافه كنید و درِ ظرف را باز بگذارید. سپس كشك را نیز بیفزائید و نمك آش را اندازه كنید و قبل از آن‌كه آش به جوش آید، شعله را خاموش نمائید. آن‌گاه روی آش را با پیاز داغ، نعناع داغ و كشك، تزئین نمائید.

یادآوری1: «با»، در زبان فارسی به معنی «آش» است؛ چنانچه سكبا (سركه با) به معنی آش سركه، و شوربا به معنی آش شور می‌باشد.

یادآوری2: گفتنی است «ماستبا» در بروجرد «ماسوا» نیز تلفظ می‌شود.

 

اسفناج: بهتر است تا حدامكان اسفناج را به اندازه مورد نیاز روزانه و تازه تهیه كنید و از نگهداری اسفناج پخته به مدت بیش از چند ساعت پرهیز نمائید و آن را به صورت پخته فریز نكنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، آش ماستبا تعداد بازديد: 630 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز