Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:26

28
مهر
ماهي سوری (ماهي شور)

ماهي سوری  (ماهي شور)

طرز تهیه ماهي سوری

ماهي سوری  (ماهي شور)

 

 

مواد لازم برای 2- 4 نفر:

 

ماهی حوور ...................................1 كیلوگرم

نمك  ...........................................به میزان لازم

پوست نارنج خشك.........................از 2عدد نارنج

 

  

روش تهیه

 فیله‌ی ماهی را به قطعات متوسط ببرید. آن‌گاه وسط فیله‌ها را چند شكاف عمیق بزنید؛ به گونه‌ای كه تكه‌ها از هم جدا نشوند. سپس درون شكاف‌ها را از نمك پر كنید و شكاف‌ها را ببندید. بعد ماهی را خوب به نمك آغشته كنید؛ به طوری كه یك لایه نمك روی آن را بپوشاند. بعد كف ظرف مناسبی را نمك بپاشید و یك ردیف ماهی روی آن بچینید. حالا روی آن‌ها چند تكه پوست نارنج و دوباره مقداری نمك بپاشید.

این كار را تكرار كنید تا همه‌ی مواد درون ظرف قرار گیرند. اكنون در ظرف را محكم ببندید و مستقیماً زیر نور آفتاب قرار دهید. این كار، موجب می‌شود تا آب ماهی گرفته شود و مدت بیش‌تری قابل نگه‌داری باشد. در زمان‌های گذشته ماهی را در جنوب به مدت یك سال و حتی بیشتر به همین روش نگهداری می‌كردند و با این نوع ماهی، انواع غذاهای محلی را مانند سور پیاز، ته انداز، دو پیازه و حواری، درست می‌كنند.

 

نارنج:‌ مصرف نارنج به همراه منابع آهن غیرهِم (منابع گیاهی آهن)، به دلیل سرشار بودن از ویتامین C، به جذب آهن كمك می‌كند.

 

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ماهي سوری تعداد بازديد: 683 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز