Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:15

28
مهر
پَكاره

پَكاره

طرز تهیه پَكاره

پَكاره

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 

 آرد نخود خام.............................................................2 پیمانه

آرد گندم...........................................................150 گرم

پیازچه‌ی ریز خردكرده .........................................یك دسته‌ی كوچك

فلفل سبز تند خردكرده......................................3 تا 4 عدد

پودر خمیر ترش...............................................1 قاشق سوپخوری سرخالی

آب ولرم .......................................................125 میلی‌لیتر

شكر............................................................1 قاشق چایخوری

نمك............................................................1 قاشق چایخوری

تخم مرغ......................................................1 عدد

روغن برای سرخ كردن ....................................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 در ظرف مناسبی، آرد گندم و آرد نخود را با هم مخلوط كنید و نمك را بیفزائید. آن‌گاه تخم مرغ را همراه با فلفل و پیازچه، در مخلوط آرد بریزید. سپس مایه خمیر و شكر را به این مواد اضافه كنید و آب را به تدریج بیفزائید تا خمیر نسبتاً شلی به دست آید. خمیر را داخل كاسه‌ای بگذارید و روی آن را بپوشانید تا حجمش دو برابر شود. اكنون در قابلمه‌ای روغن بریزید و آن را روی اجاق گرم كنید. حالا هر بار مقداری از خمیر را با قاشق بردارید و در روغن سرخ كنید. به همین ترتیب پكاره را آماده كنید و در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید به مایه‌ی پكاره، سبزی خرد كرده مانند گشنیز یا جعفری نیز، اضافه كنید.

 

فلفل سبزتند: تندی فلفل مربوط به ماده‌ای به نام «كاپسایسین» می‌باشد كه اثرات ضددرد عصبی موضعی، ضد ورم، ضد آرتریت و ضد روماتیسم فلفل به دلیل وجود این ماده است.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پَكاره تعداد بازديد: 553 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز