حواری ماهی
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر:
پیاز خردكرده...................................................2 عدد
روغن...........................................................یكدوم پیمانه
زردچوبه.......................................................یكدوم قاشق چایخوری
ادویهی كاری................................................1 قاشق چایخوری
گوجهفرنگی خردكرده.....................................2 عدد متوسط
ماهی حوور.................................................500 گرم
نمك..........................................................به میزان لازم
سیر..........................................................2 حبه
شوید یا گشنیز خردكرده................................250 گرم
آب............................................................4 تا 5 پیمانه
برنج .........................................................3 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی پخته شده ........................1 پیمانه
زیرهی سیاه .............................................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا پیاز را با مقداری روغن در ظرف مناسبی روی اجاق حرارت دهید تا طلائی رنگ شود. زردچوبه و ادویهی كاری را اضافه كنید. آنگاه گوجهفرنگی را بیفزائید و صبر كنید تا آب آن كاملاً كشیده شود. حالا ماهی را با كمی نمك، زردچوبه، ادویه و 2 حبه سیر بخارپز كنید. اكنون آن را به پیاز و گوجهفرنگی بیفزائید. همچنین، گشنیز یا شوید و آب را اضافه كنید و پس از جوش آمدن، برنج، لوبیا، روغن و نمك را بیفزائید و صبر نمائید تا آبش كاملاً كشیده شود. سپس برنج را دم بگذارید. در صورت تمایل، میتوانید به این پلو 1 قاشق سوپخوری زیرهی سیاه هم اضافه كنید.
ماهی: مصرف ماهی را فقط محدود به یك نوع نكنید. بكوشید با ایجاد تنوع در نوع ماهی، به همه مزایای تغذیهای موجود در این ماده غذائی باارزش دست یابید.