Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:54

28
مهر
چَكوی ميگو با سوراغ

چَكوی ميگو  با سوراغ

طرز تهیه چَكوی ميگو با سوراغ

چَكوی ميگو  با سوراغ

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

 

روغن مایع.....................................................به میزان لازم

پیاز خردكرده ..................................................2 عدد

زردچوبه........................................................به میزان لازم

ادویه‌ی كاری یا فلفل تند .................................1 قاشق سوپخوری

گوجه‌ فرنگی رنده كرده....................................1عدد

سوراغ ........................................................4 تا 5 قاشق غذاخوری

آب .............................................................4 تا 5 پیمانه

میگوی لافتی (میگوی ریز خشك)......................250 گرم

ماش نیم پز ...............................................1 پیمانه

برنج ........................................................3 پیمانه

 

 

 

روش تهیه

 

در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه زردچوبه، فلفل یا ادویه‌ی كاری را بیفزائید و كمی تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و بعد از چند دقیقه میگوها را - كه از یك ساعت قبل خیسانده‌اید - اضافه كنید و تفت دهید. حالا سوراغ را در آب حل كنید و پس از صاف كردن، آن را به میگوها اضافه كنید.

بعد از آن كه چند جوش زد، ماش نیم‌ پز و برنج را به مخلوط قبلی بیفزائید و حرارت اجاق را زیاد كنید تا آب برنج كشیده شود. آن‌گاه صبر كنید تا برنج دم بكشد. اكنون چكوی میگو را در دیس زیبائی بكشید و مصرف كنید.

یادآوری 1: به دلیل شور بودن سوراغ، در این غذا از نمك استفاده نكنید. چنانچه سوراغ در دسترس نبود، می‌توانید آن را حذف نمائید و فقط به مقدار لازم آب به برنج بیفزائید.

یادآوری 2: سوراغ، از مخلوط كردن نوعی ماهی به نام «مُمَخ» و نوعی گل سرخ به نام «گِلك» - كه از گیاهان مخصوص جزیره‌ی هرمز می‌باشد - همراه با نمك و پوست نارنج به دست می‌آید. مخلوط فوق را در حلب می‌ریزند و آن را در مقابل حرارت آفتاب گرم جزیره قرار می‌دهند تا تبدیل به محلول قرمز رنگی شود كه به آن سوراغ می‌گویند.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، چَكوی ميگو با سوراغ تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز