Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:08

23
مهر
كباب فيله‌ی مرغ

كباب فيله‌ی مرغ

طرز تهیه كباب فيله‌ی مرغ

كباب فيله‌ی مرغ

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

  

سینه‌ی مرغ............................................4 تكه (680 گرم)

سویا سس.............................................1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون............................................50 میلی‌لیتر

آبلیمو...................................................2 قاشق سوپخوری

سیر خردكرده .......................................2 حبه

زنجفیل تازه‌ی رنده‌كرده ..........................2 قاشق چایخوری

شكر ..................................................1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

سویا سس........................................یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

سس چیلی......................................1 قاشق سوپخوری

پیاز .................................................1 عدد

 

روش تهیه

 سینه‌ی مرغ را خرد كنید و با سویا سس، روغن زیتون، آبلیمو، سیر، زنجفیل و شكر، در كاسه‌ای مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه در یخچال نگه‌دارید. سپس این مخلوط را در صافی بریزید و مایه‌ی باقیمانده را - كه همان چاشنی غذاست - نگه دارید. آن‌گاه تكه‌های مرغ را به 16 سیخ چوبی بزنید. بعد آن‌ها را روی آتش كباب كنید تا جائی كه طلائی رنگ شوند و كاملاً بپزند. هنگام پختن كباب، گاهی با قلم مو چاشنی را روی تكه‌های مرغ بمالید. اكنون كباب‌ها را در دیس مناسبی بچینید و با سس میل نمائید.

روش تهیه‌ی سس:

همه‌ی مواد را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، كباب فيله‌ی مرغ تعداد بازديد: 459 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز