كباب فيلهی مرغ
مواد لازم برای 4 نفر:
سینهی مرغ............................................4 تكه (680 گرم)
سویا سس.............................................1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون............................................50 میلیلیتر
آبلیمو...................................................2 قاشق سوپخوری
سیر خردكرده .......................................2 حبه
زنجفیل تازهی رندهكرده ..........................2 قاشق چایخوری
شكر ..................................................1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیهی سس:
سویا سس........................................یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
سس چیلی......................................1 قاشق سوپخوری
پیاز .................................................1 عدد
روش تهیه
سینهی مرغ را خرد كنید و با سویا سس، روغن زیتون، آبلیمو، سیر، زنجفیل و شكر، در كاسهای مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و 10 دقیقه در یخچال نگهدارید. سپس این مخلوط را در صافی بریزید و مایهی باقیمانده را - كه همان چاشنی غذاست - نگه دارید. آنگاه تكههای مرغ را به 16 سیخ چوبی بزنید. بعد آنها را روی آتش كباب كنید تا جائی كه طلائی رنگ شوند و كاملاً بپزند. هنگام پختن كباب، گاهی با قلم مو چاشنی را روی تكههای مرغ بمالید. اكنون كبابها را در دیس مناسبی بچینید و با سس میل نمائید.
روش تهیهی سس:
همهی مواد را در كاسهی كوچكی بریزید و مخلوط كنید.