پلوی خـرمشـهـری
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت گوسفندی.................................500 گرم
پیاز درشت.........................................1 عدد
روغن مایع .......................................به میزان لازم
سیبزمینی......................................3 عدد
پیاز ................................................5/1 كیلوگرم
ادویه .............................................به میزان لازم
نمك...............................................به میزان لازم
برنج ..............................................600 گرم (4 پیمانه)
* شامل زردچوبه، دارچین، زیره و فلفل
روش تهیه
ابتدا گوشت را قیمهای خرد كنید و در قابلمهای بریزید. بعد آن را با یك عدد پیاز خرد كرده و قدری روغن تفت دهید و مقداری آب به گوشت بیفزائید تا بپزد و پس از پختن آب زیادی نداشته باشد. سپس سیبزمینیها را به اندازهی یك بند انگشت خرد و سرخ كنید. حالا پیاز، را خلالی خرد كنید و آن را نیز سرخ نمائید. آنگاه در كاسهی مناسبی، گوشت، سیبزمینی، پیاز و ادویه را مخلوط سازید. برنج را آبكش كنید. اكنون در قابلمهی مناسبی، برنج، مخلوط گوشت، سیبزمینی و پیاز را به ترتیب بریزید و آن را به مدت 45 دقیقه دم كنید. اینك پلو را در دیس مناسبی بكشید و از میهمانان خود پذیرائی كنید.