ايشلی پلو
مواد لازم برای 6-8 نفر:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
پودر مایه خمیر...........................................1 قاشق سوپخوری
شكر... ....................................................1 قاشق چایخوری
آب ولرم ...................................................5/1 پیمانه
آرد...........................................................300 گرم
نمك.........................................................1 قاشق چایخوری
تخم مرغ ..................................................1 عدد
كره..........................................................50 گرم
مواد لازم میانی:
برنج ...................................................3 پیمانه
بادام پرك.............................................2 پیمانه
كشمش خیسانده................................1 پیمانه
سینهی مرغ آب پز و خرد كرده ................یك دوم عدد
روش تهیه
روش تهیهی خمیر:
در ظرف مناسبی، پودر مایه خمیر، شكر و یك پیمانه از آب را مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 5 تا 8 دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. درون كاسهای مایه خمیر، باقیماندهی آب، آرد، نمك، تخم مرغ و كره را بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدست شود و به دست نچسبد. خمیر را به مدت یك ساعت در كاسهی چربكردهای قرار دهید. روی آن را با كیسهی نایلونی بپوشانید و در محل گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. قالب شارلوت دو لیتری را چرب كنید و مقداری بادام پرك كف آن بپاشید. اكنون سه چهارم از خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز كنید و داخل قالب بگذارید. نیمی از مرغ را روی خمیر بریزید. حالا بعد از ریختن برنج روی مرغ، بقیهی مرغ را روی برنج بریزید و خمیر باقیمانده را باز كنید و روی مواد بگذارید.
قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا بپزد. آنگاه بر روی دیس برگردانید.
روش تهیهی مواد میانی:
برنج را آبكش كنید و بادام پرك و كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.