Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:32

23
مهر
دمی بلغـور جو

دمی بلغـور جو

طرز تهیه دمی بلغـور جو

دمی بلغـور جو

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

  

بلغور جو..................................................................200 گرم

لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعاً...............................150 گرم

آب..........................................................................یك لیتر

عدس .....................................................................70 گرم

سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) ..............300 گرم

نمك، فلفل، زردچوبه، دارچین.....................................به میزان لازم

پیاز داغ .................................................................2 قاشق سوپخوری

نعناع داغ ..............................................................1 قاشق سوپخوری

برنج.....................................................................100 گرم

ماست چكیده برای تزئین........................................به میزان لازم

 

 روش تهیه

 بلغور و حبوبات را بجز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن‌گاه در آبكش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا یك لیتر آب به آن بیفزائید و روی اجاق قرار دهید. آب كه جوش آمد، شعله را ملایم كنید و پس از یك ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد كرده اضافه نمائید و صبر كنید تا حبوبات بپزد. سپس ادویه، پیاز داغ و نعناع داغ را بیفزائید هنگامی كه آب غذا كشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه كنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود. حالا صبر كنید تا برنج كاملاً مغز پخت شود. آن‌گاه دمی را در ظرف بكشید و با ماست چكیده تزئین نمائید.

یادآوری: این غذا، مربوط به منطقه‌ی لواسان است كه در آن، از نوعی سبزی محلی به نام تبله [tabale] نیز استفاده می‌شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، دمي بلغـور جو تعداد بازديد: 774 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز