خورش قليه ترش
مواد لازم برای 4- 6 نفر:
سیب زمینی متوسط ..................................4 عدد
گوشت گوسفندی......................................500 گرم
آب..........................................................7 پیمانه
ادویهی كاری ..........................................به میزان لازم
پیاز متوسط .............................................1 عدد
پیاز داغ...................................................1 قاشق سوپخوری
آب انار ترش............................................ یك پیمانهی سرخالی
نمك، فلفل و زردچوبه................................به میزان لازم
* یا رب انار............................................ 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
سیبزمینیها را بشوئید و داخل قابلمه بریزید. بعد مقداری آب و نمك به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا سیبزمینیها بپزند. گوشت را خرد كنید و با آب، كمی ادویه و پیاز خرد كرده بپزید.
سپس سیبزمینیهای پخته را پوست بگیرید و پس از رنده كردن در گوشت پخته بریزید. اینك آب انار و پیاز داغ را اضافه كنید و روی حرارت ملایم بپزید تا خورش جا بیفتد. حالا نمك و فلفل را به خورش بیفزائید. رنگ این غذا، مانند فسنجان كمی تیره است.
یادآوری 1: میتوانید به جای آب انار، از آبغوره هم استفاده نمائید.
یادآوری 2: این خورش را میتوانید با چلوی ساده میل كنید.