پای ميگو و سوسيس كوكتل
مواد لازم برای 8- 10 نفر:
آرد .................................................250 گرم
نمك ..............................................یك دوم قاشق چایخوری
كره ................................................100 گرم
شیر یا ماست...................................180 میلیلیتر
زردهی تخممرغ.....................................1 عدد
زعفران حلكرده ..................................یك قاشق چایخوری
مواد لازم میانی :
میگو ..............................................500 گرم
سویاسس......................................یك چهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
سس گوجهفرنگی...........................3 قاشق سوپخوری
سس خردل...................................1 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل و كاری ......................1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل .................................به میزان لازم
آرد ذرت.......................................4 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای رنگی ......................1 عدد
سوسیس كوكتل دودی.................4 عدد
روش تهیه
آرد، نمك و كره را در ظرفی بریزید؛ با نوك انگشت مخلوط كنید آنگاه شیر یا ماست را كمكم بیفزائید و به صورت دورانی هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست آید. حالا خمیر را در كیسهی نایلونی به مدت نیمساعت در یخچال استراحت دهید. بعد روی میز كار آرد بپاشید و یك دوم خمیر را به شكل دایره به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و در قالب چربكرده مخصوص پای به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید. بعد مواد میانی را روی خمیر بچینید آنگاه بقیهی خمیر را نیز باز كنید و روی مواد میانی قرار دهید حالا اطراف خمیر را به همدیگر بچسبانید و روی آن را با مخلوط زرده تخممرغ و زعفران زرین نمائید و به مدت نیمساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر (تاون) قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.
روش تهیهی مواد میانی:
سر میگوها را جدا كنید. پوست آنها را بگیرید. بعد با چاقوی نوكتیز، سرتاسر پشت میگوها را چاك بزنید و پس از جداسازی رشتهی سیاه، آنها را تمیز نمائید. آنگاه به مخلوط سویاسس، سس گوجهفرنگی، سس خردل، پودر زنجفیل و كاری، نمك و فلفل آغشته كنید تا مزهدار شوند. سپس در آرد ذرت بغلتانید. حالا در ظرف مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و میگوها را در آن سرخ كنید. اكنون فلفل دلمهای خردكرده را تفت دهید، كوكتلهای ورقه كرده را نیز كمی تفت دهید بعد همهی مواد را با هم مخلوط نمائید.