Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:40

23
مهر
خوراك بوقلمون

خوراك بوقلمون

طرز تهیه خوراك بوقلمون

خوراك بوقلمون

 

 

مواد لازم برای 20 نفر:

 

 بوقلمون 8 تا 10 كیلوگرمی...............................................یك عدد

نمك و فلفل .................................................................به میزان لازم

سبزی محلی............................................................... 2 كیلوگرم

روغن  ........................................................................به میزان لازم

زردچوبه......................................................................به میزان لازم

مغز گردوی آسیاب‌كرده ...................................................500 گرم

پیازداغ .......................................................................3 پیمانه

آلوی نیم‌پز .................................................................1 كیلوگرم

رب انار غلیظ ..............................................................1 پیمانه

دانه‌ی انار ترش..........................................................4 پیمانه

زعفران حل كرده........................................................1 قاشق چایخوری

* گشنیز، جعفری، زلنگ، اناریجه، اوچی و برگ سیر

 

  

روش تهیه

 ابتدا بوقلمون را تمیز كنید، گردن آن را جدا سازید و قسمت شكاف گردن را بدوزید. بعد داخل شكم و اطراف آن را با نمك مزه‌دار كنید. اكنون سبزی‌ها را پس از تمیز كردن، كاملا ریز خرد كنید و با 3 قاشق سوپخوری روغن به مدت 2 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه نمك، فلفل، زردچوبه، نصف گردوی آسیاب كرده، نصف پیاز داغ و 200 گرم آلو به سبزی بیفزایید و مخلوط نمائید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و رب انار را بیفزائید. اینك داخل شكم بوقلمون را با این مخلوط پر كنید و بدوزید و پاهایش را با نخ آشپزخانه محكم ببندید. سپس در قابلمه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و پس از آنكه روغن كاملاً داغ شد، بوقلمون را سرخ كنید.

حالا مقداری آب، نمك، زردچوبه و 2 قاشق سوپخوری پیازداغ به آن بیفزائید و با حرارت متوسط بوقلمون را بپزید. در قابلمه‌ی دیگری، باقیمانده‌ی آلو، پیاز داغ، گردوی آسیاب‌كرده، دانه‌ی انار ترش و زعفران را با هم مخلوط سازید و به مدت 10 دقیقه بپزید. چنانچه ترش بود،كمی شكر به آن اضافه كنید. در پایان، پس از آنكه بوقلمون پخت و آبش كشیده شد، آن را در دیس مناسبی بگذارید و اطرافش را با مخلوط آلو تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خوراك بوقلمون تعداد بازديد: 1085 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز