پاستا با بادمجان
مواد لازم برای 2 – 4 نفر:
پاستای پاپیونی شكل ............................................350 گرم
روغن زیتون..........................................................دو سوم پیمانه (160 میلیلیتر)
سیر خردكرده..........................................................2 حبه
موسیر خردكرده.......................................................1 عدد
گوجهفرنگی خردكرده ............................................400 گرم
بادمجان خرد كرده ..................................................یك عدد
شكر ....................................................................1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل ...........................................................به میزان لازم
ریحان تازه و خردكرده...............................................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا آب را در ظرف مناسبی روی اجاق به جوش آورید. آنگاه پاستا و نمك را در آن بریزید تا نرم شود. سپس پاستا را در آبكش بریزید و قدری آب ولرم روی آن بدهید. حالا پس از ریختن پاستا در كاسهی مناسب، یك قاشق سوپخوری از روغن زیتون به آن بیفزائید، مخلوط كنید و گرم نگهدارید.
بعد تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید و باقیماندهی روغن زیتون را در آن گرم كنید. اكنون سیر و موسیر را در روغن تفت دهید. سپس گوجهفرنگی، بادمجان، شكر، نمك، فلفل و ریحان را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك پاستا را در دیس مناسبی بكشید و مخلوط گوجهفرنگی و بادمجان را روی آن بریزید.