Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 06:08

23
مهر
پاستا با بادمجان

پاستا با بادمجان

طرز تهیه پاستا با بادمجان

پاستا با بادمجان

 

 

مواد لازم برای 2 – 4 نفر:

  

پاستای پاپیونی شكل ............................................350 گرم

روغن زیتون..........................................................دو سوم پیمانه (160 میلی‌لیتر)

سیر خردكرده..........................................................2 حبه

موسیر خردكرده.......................................................1 عدد

گوجه‌فرنگی خردكرده ............................................400 گرم

بادمجان خرد كرده ..................................................یك عدد

شكر ....................................................................1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل ...........................................................به میزان لازم

ریحان تازه و خردكرده...............................................2 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 ابتدا آب را در ظرف مناسبی روی اجاق به جوش آورید. آن‌گاه پاستا و نمك را در آن بریزید تا نرم شود. سپس پاستا را در آبكش بریزید و قدری آب ولرم روی آن بدهید. حالا پس از ریختن پاستا در كاسه‌ی مناسب، یك قاشق سوپخوری از روغن زیتون به آن بیفزائید، مخلوط كنید و گرم نگه‌دارید.

بعد تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و باقیمانده‌ی روغن زیتون را در آن گرم كنید. اكنون سیر و موسیر را در روغن تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی، بادمجان، شكر، نمك، فلفل و ریحان را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اینك پاستا را در دیس مناسبی بكشید و مخلوط گوجه‌فرنگی و بادمجان را روی آن بریزید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، پاستا با بادمجان تعداد بازديد: 442 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز