سوفلهی گوشت
مواد لازم برای 4 نفر:
پیاز......................................................1 عدد
نان كوبیده.............................................1 پیمانه
شیر ...................................................500 میلیلیتر
نمك و فلفل..........................................به میزان لازم
جعفری خردكرده ..................................2 قاشق چایخوری
بیكینگ پودر..........................................1 قاشق چایخوری
گوشت چرخكرده..................................500 گرم
تخممرغ .............................................4 عدد
روغن مایع .........................................به میزان لازم
روش تهیه
پیاز را در روغن سرخ نمائید و نان كوبیده را در شیر حل كنید. آنگاه در ظرف مناسبی، پیاز سرخكرده، مایهی نان، نمك، فلفل، جعفری، بیكینگ پودر و گوشت را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید. سپس زردههای تخممرغ را به مایه بیفزائید. بعد سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و سفت شوند. آنگاه به مایه افزوده و مخلوط نمائید. حالا ظرف مناسبی را چرب كنید و مایه را در آن بریزید و رویش را صاف كنید. اكنون در ظرف دیگری، مقداری آب بریزید و ظرف حاوی مایه را درون آن بگذارید و به مدت 1 ساعت در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید تا مایهی سوفله خودش را بگیرد. بعد آن را از فر خارج كنید و به دلخواه تزئین نمائید.