Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:33

23
مهر
سوفله‌ی گوشت

سوفله‌ی گوشت

طرز تهیه سوفله‌ی گوشت

سوفله‌ی گوشت

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

 پیاز......................................................1 عدد

نان كوبیده.............................................1 پیمانه

شیر ...................................................500 میلی‌لیتر

نمك و فلفل..........................................به میزان لازم

جعفری خردكرده  ..................................2 قاشق چایخوری

بیكینگ پودر..........................................1 قاشق چایخوری

گوشت چرخكرده..................................500 گرم

تخم‌مرغ .............................................4 عدد

روغن مایع .........................................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 پیاز را در روغن سرخ نمائید و نان كوبیده را در شیر حل كنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی، پیاز سرخكرده، مایه‌ی نان، نمك، فلفل، جعفری، بیكینگ پودر و گوشت را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را به مایه بیفزائید. بعد سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و سفت شوند. آن‌گاه به مایه افزوده و مخلوط نمائید. حالا ظرف مناسبی را چرب كنید و مایه را در آن بریزید و رویش را صاف كنید. اكنون در ظرف دیگری، مقداری آب بریزید و ظرف‌ حاوی مایه را درون آن بگذارید و به مدت 1 ساعت در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید تا مایه‌ی سوفله خودش را بگیرد. بعد آن را از فر خارج كنید و به دلخواه تزئین نمائید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سوفله‌ی گوشت تعداد بازديد: 636 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز