Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 17:34

21
مهر
لازانيای گوشت با پنير موزارلا

لازانيای گوشت با پنير موزارلا

طرز تهیه لازانيای گوشت با پنير موزارلا

لازانيای گوشت با پنير موزارلا

 

 

مواد لازم برای 4- 6 نفر:

 

 

روغن زیتون.............................................................180 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

كره ......................................................................60 گرم

ژامبون خلالی خردكرده..............................................1 پیمانه                                             

پیاز خردكرده...........................................................1 عدد

كرفس خردكرده......................................................1 ساقه

هویج خرد‌كرده.......................................................1 عدد

فیله‌ی گوساله خلالی‌ خرد‌كرده............................350 گرم

آب‌گوشت............................................................5 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌‌فرنگی ..................................................2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل ......................................................به میزان لازم

سوسیس.........................................................200 گرم

پنیر پارمزان........................................................یك و یك سوم پیمانه

خرده نان..........................................................یك دوم پیمانه

لازانیا...............................................................4 ورق

تخم‌مرغ..........................................................2 عدد

پنیر خامه‌ای....................................................یك و یك دوم پیمانه

پنیر موزارلا رنده كرده.......................................350 گرم

جعفری خردكرده  .........................................1 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 نیمی از روغن زیتون را همراه با كره در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید حالا ژامبون، پیاز، كرفس و هویج را بیفزائید و تفت دهید. تا نرم شوند سپس گوشت را افزوده و پیوسته هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر كند.

اكنون آب گوشت، رب گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد سپس 2 قاشق سوپخوری از باقیمانده‌ی روغن را در تابه‌‌ی دیگری بریزید و سوسیس‌ها را در آن سرخ كنید به مواد قبلی بیفزائید. سپس پنیر پارمزان و خرده نان را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا در قابلمه‌‌ی مناسبی آب و كمی نمك بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه ورقه‌های لازانیا را در آب جوش قرار دهید تا كمی نرم شود. سپس از آب خارج كنید.

ظرف نسوزی را چرب كنید و یك ردیف لازانیا در آن بچینید. حالا مخلوط گوشت را روی آن بریزید و دو ورقه‌ی دیگر لازانیا روی آن بگذارید. اكنون تخم‌مرغ و پنیر خامه‌ای را با یكدیگر مخلوط كنید و روی آخرین ورقه‌ی لازانیا بریزید و رویش پنیر موزارلا و جعفری بپاشید حالا ظرف را در مایكروویو با قدرت 100 یا 900 وات به مدت10 دقیقه قرار دهید. تا پنیر ذوب و طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، لازانيای گوشت با پنير موزارلا تعداد بازديد: 647 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز