لازانيای گوشت با پنير موزارلا
مواد لازم برای 4- 6 نفر:
روغن زیتون.............................................................180 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
كره ......................................................................60 گرم
ژامبون خلالی خردكرده..............................................1 پیمانه
پیاز خردكرده...........................................................1 عدد
كرفس خردكرده......................................................1 ساقه
هویج خردكرده.......................................................1 عدد
فیلهی گوساله خلالی خردكرده............................350 گرم
آبگوشت............................................................5 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی ..................................................2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل ......................................................به میزان لازم
سوسیس.........................................................200 گرم
پنیر پارمزان........................................................یك و یك سوم پیمانه
خرده نان..........................................................یك دوم پیمانه
لازانیا...............................................................4 ورق
تخممرغ..........................................................2 عدد
پنیر خامهای....................................................یك و یك دوم پیمانه
پنیر موزارلا رنده كرده.......................................350 گرم
جعفری خردكرده .........................................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
نیمی از روغن زیتون را همراه با كره در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید حالا ژامبون، پیاز، كرفس و هویج را بیفزائید و تفت دهید. تا نرم شوند سپس گوشت را افزوده و پیوسته هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر كند.
اكنون آب گوشت، رب گوجهفرنگی، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد سپس 2 قاشق سوپخوری از باقیماندهی روغن را در تابهی دیگری بریزید و سوسیسها را در آن سرخ كنید به مواد قبلی بیفزائید. سپس پنیر پارمزان و خرده نان را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا در قابلمهی مناسبی آب و كمی نمك بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه ورقههای لازانیا را در آب جوش قرار دهید تا كمی نرم شود. سپس از آب خارج كنید.
ظرف نسوزی را چرب كنید و یك ردیف لازانیا در آن بچینید. حالا مخلوط گوشت را روی آن بریزید و دو ورقهی دیگر لازانیا روی آن بگذارید. اكنون تخممرغ و پنیر خامهای را با یكدیگر مخلوط كنید و روی آخرین ورقهی لازانیا بریزید و رویش پنیر موزارلا و جعفری بپاشید حالا ظرف را در مایكروویو با قدرت 100 یا 900 وات به مدت10 دقیقه قرار دهید. تا پنیر ذوب و طلائی رنگ شود.