خوراك فيلهی مرغ
مواد لازم برای 6-8 نفر:
كره...............................................................100 گرم
پیازچهی خلال كرده .......................................200 گرم
فلفل دلمهای رنگی خلال كرده .......................400 گرم
قارچ ورقه كرده............................................400 گرم
فیلهی مرغ برشزده.....................................700 گرم
نمك و فلفل سفید ......................................به میزان لازم
آرد..........................................................2 قاشق سوپخوری
شیر.......................................................250 میلیلیتر
آب مرغ غلیظ............................................400 میلیلیتر
خامه ...................................................200 گرم
زعفران حل كردهی غلیظ .............................1 قاشق سوپخوری
مواد لازم جهت تزئین:
خامه................................................50 گرم
جعفری ریز خردكرده .............................2 قاشق سوپخوری
پیازچه ...............................................2 ساقه
روش تهیه
ابتدا كره را در تابهی مناسبی روی اجاق ذوب كنید. پیازچه را اضافه كنید و 2 دقیقه تفت دهید تا سبك و نرم شود. حالا فلفل دلمهای را بیفزائید و آن را نیز تفت دهید. اكنون قارچ و مرغ را افزوده و آن را، به مدت 8 دقیقه مرتب هم بزنید تا كمی طلائی رنگ شود. اینك نمك و فلفل را همراه با آرد مخلوط سازید و به شیر بیفزائید. آب مرغ و مواد دیگر را با هم مخلوط نمائید، و درون تابه بریزید در تابه را ببندید، شعله را كم كنید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا خوراك جا بیفتد. سپس خامه و زعفران را بیفزائید و پس از مخلوط كردن، شعله را خاموش نمائید. بعد غذا را در ظرف مناسبی بكشید، رویش را با خامه، جعفری و ساقهی پیازچه تزئین كنید.
یادآوری: این خوراك را، با برنج یا نان میتوانید میل كنید.