كَنِلونی
مواد لازم برای 6-8 نفر:
كنلونی 10 عدد
براكلی تكه شده 500 گرم
خرده نان یك و یكدوم پیمانه
پنیر خامهای 200 گرم
شیر 160 میلیلیتر
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر جوزهندی یكچهارم قاشق چایخوری
كره و روغن زیتون 25 گرم
پیاز خردكرده 1 عدد
سیر خردكرده 1 حبه
گوجهفرنگی خردكرده 600 گرم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای قرمز خردكرده 3 عدد
ریحان خردكرده 1 قاشق سوپخوری
پنیر گودا رنده كرده 6 قاشق سوپخوری
پرك بادام 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
قابلمهای را از آب پر كنید، نمك بیفزائید و روی اجاق قرار دهید، تا به جوش آید، آنگاه كنلونیها را در آب جوش بریزید و صبر كنید تا نرم شوند سپس از آب خارج كنید. براكلی را بخارپز كنید و بعد آن را پوره نمائید. سپس خرده نان، پنیر خامهای، شیر، نمك، فلفل و پودر جوز را به آن بیفزائید و داخل كنلونیها را از این مخلوط پر كنید.
اكنون 2 قاشق سوپخوری روغن در تابهای بریزید و گرم كنید سپس پیاز و سیر را در آن تفت دهید حالا گوجهفرنگیها، نمك، فلفلدلمهای و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بجوشانید در آخر ریحان را اضافه كنید. اینك سس را در ظرف نسوزی بریزید و كنلونیها را روی آن قرار دهید رویش پنیر گودای رنده كرده و پرك بادام بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید.