خوراك ماهی جنوبی
مواد لازم برای 4-5 نفر:
ماهی شیر یا شوریده ...........................5 تكه
نمك و فلفل.........................................به میزان لازم
روغن برای سرخ كردن...........................به میزان لازم
گوجه فرنگی رندهكرده ..........................6 عدد
پیاز رنده كرده .....................................1 عدد
جعفری خرد كرده ...............................2 قاشق سوپخوری
سیر رنده كرده...................................6 تا 8 حبه
زعفران حل كرده ..............................2 قاشق سوپخوری
فلفل سبز خرد كرده..........................5 عدد
روش تهیه
ابتدا روی ماهی را نمك و فلفل بپاشید و به مدت یك تا 2 ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه ماهی را در روغن سرخ كنید و كنار بگذارید. برای تهیهی سس، روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و گوجه فرنگی را كمی در آن تفت دهید. بعد پیاز، جعفری، سیر، زعفران، نمك و فلفل را بیفزائید و دوباره تفت دهید و صبر كنید تا سس غلیظ شود. اكنون ماهی را در ظرف مناسبی بگذارید و سس را روی آن بریزید. اینك فلفل سبز را روی سس بریزید و به مدت 20دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید تا سس، جذب ماهی شود.
یادآوری: این خوراك را میتوانید با چلو و یا سبزی پلو نیز میل كنید.