Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:50

21
مهر
آش بی بی ويژه‌ی (نيشابور)

آش بی بی ويژه‌ی (نيشابور)

طرز تهیه آش بی بی ويژه‌ی

آش بی بی ويژه‌ی 

 

 

مواد لازم برای 01-21 نفر:

 

 نخود.....................................................یك دوم پیمانه

لوبیا چیتی ............................................یك دوم پیمانه

نمك ....................................................یك دوم قاشق چایخوری

باقالی.................................................یك دوم پیمانه

عصاره‌ی قلم........................................1 لیتر

گوجه‌فرنگی خردكرده.............................200 گرم

سبزی آش .........................................500 گرم

بادمجان خردكرده ...................................2 عدد

اُماج....................................................1 پیمانه

رشته‌ی آش .......................................100 گرم

جعفری خردكرده.................................2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی اُماج:

آرد..................................................2 پیمانه

نمك..............................................یك دوم قاشق چایخوری

زردچوبه.........................................یك دوم قاشق چایخوری

آب...............................................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 نخود و لوبیا را با مقداری آب به مدت 3 تا 4 ساعت بخیسانید. بعد آب آن را عوض كنید و با مقداری نمك روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. سپس باقالی را افزوده و صبر كنید تا پخته شود. اكنون عصاره‌ی قلم و گوجه‌فرنگی را بیفزائید، پس از چند جوش سبزی و بادمجان را اضافه كنید، شعله را ملایم نمائید تا آش لعابدار شود. پس از آن، دانه‌های اُماج را در آش بریزید و بعد از 10 دقیقه رشته‌ی آش را بیفزائید و صبر كنید تا نرم شود. اینك جعفری را در آش بریزید، آش را در ظرف دلخواه بكشید و میل نمائید.

روش تهیه‌ی اُماج:

یك پیمانه آرد را با یك قاشق چایخوری نمك مخلوط نمائید و الك كنید.

روش اول: آرد را با نمك و زردچوبه مخلوط سازید، كف سینی بریزید و با دست‌، از كاسه آب بردارید و نم‌نم روی آرد بپاشید و كف دست را روی آرد حركت دهید. حالا هر بار دست‌های‌ خود را به هم بمالید و از خمیری كه به دستتان چسبیده، دانه‌های ریز و نامنظم خمیر درست كنید. به همین صورت ادامه دهید تا به اندازه‌ی یك پیمانه اماج درست شود. سپس اماج‌ها را كف سینی بریزید و داخل فر گرم شده با در باز به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا خشك شود.

روش دوم: این روش ساده، بدین صورت است كه باید آرد را با نمك و زردچوبه تركیب نمائید، در ظرفی بریزید و آب را كم‌كم به آن بیفزائید تا زمانی كه خمیر به دستتان نچسبد. آن‌گاه خمیر را با رنده‌ی درشت رنده كنید و اماج‌هائی را كه به این روش تهیه كرده‌اید، با فاصله در سینی بریزید. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر(تاون) گرم شده قرار دهید و یا زیر آفتاب بگذارید تا نیم خشك شود. بعد در آش بریزید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، آش بی بی ويژه‌ی تعداد بازديد: 536 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز