Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:25

21
مهر
آش در هم جوش

آش در هم جوش

طرز تهیه آش در هم جوش

آش در هم جوش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر:

 

نخود....................................................................................................................100 گرم

لوبیا قرمز..............................................................................................................100 گرم

لوبیا چیتی ...........................................................................................................100 گرم

عدس ..................................................................................................................100 گرم

چغندر...................................................................................................................500 گرم (در صورت دلخواه)

برنج  ...................................................................................................................150 گرم

بادمجان ...................................................................................................................3 عدد

سبزی (تره، جعفری، گشنیز، نعنا، ترخون، مرزه، شنبلیله، برگ چغندر)...........................1 كیلوگرم

كشك سائیده  ...................................................................................................1 پیمانه

پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ....................................................................................به میزان دلخواه

نمك، فلفل، زردچوبه ...........................................................................................به میزان لازم

 

روش تهیه

نخود و هر دو لوبیا را از 12 ساعت قبل بخیسانید و با 2 لیتر آب و كمی نمك، روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود، سپس عدس و چغندر خرد كرده را اضافه نمائید و منتظر بمانید تا مغز پخت شوند.

برنج را با 1 لیتر آب، قدری نمك، فلفل و زردچوبه، روی حرارت قرار دهید و پس از نیم ساعت كه دانه‌های آن باز شد، بادمجان‌های خرد و سرخكرده را با سبزی به آش بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخت كامل، نیمی از پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ را -كه با فلفل و زردچوبه تفت داده‌اید - به برنج در حال جوش بیفزائید تا آش كاملاً رنگ بگیرد و مزه‌دار شود. سپس حبوبات را به ظرف برنج منتقل كنید و حدود 20 دقیقه‌ی دیگر  آش را روی اجاق بجوشانید. بعد اجاق را خاموش كنید و كشك را بیفزائید و هم بزنید، حالا آش را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و روی آن را با نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ، كشك زعفرانی، زعفران حل كرده و كشك سفید تزئین نمایید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، آش در هم جوش تعداد بازديد: 610 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز