راگوی توفو و زيتون
مواد لازم برای 6-8 نفر:
پنیر توفو خردكرده................................................200 گرم
نمك و فلفل و زردچوبه...................................به میزان لازم
پودر سیر ..................................................1 قاشق چایخوری
آب لیموترش .............................................2 قاشق سوپخوری
هویج خردكرده ..........................................2 عدد
لوبیا سبز خردكرده.....................................10 ساقه
روغن مایع ..............................................به میزان لازم
پیاز خردكرده.............................................1 عدد
فلفل دلمهای رنگی...................................از هر كدام 1 عدد
آب گوجهفرنگی........................................نیم لیتر
آرد گندم ..............................................1 قاشق سوپخوری
زیتون سبز بدون هسته ...........................6 عدد
پودر پاپریكا .........................................یكدوم قاشق چایخوری
پودرجوز هندی ....................................یكدوم قاشق چایخوری
*(سبز، زرد، قرمز و نارنجی)
روش تهیه
در كاسهی مناسبی پنیر، نمك، فلفل، زردچوبه، پودرسیر و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. هویج و لوبیا سبز را آبپز كنید. آنگاه در تابهی مناسبی روغن را گرم كنید پیاز، فلفل دلمهای، هویج و لوبیا سبز را در آن تفت دهید. سپس آب گوجهفرنگی را بیفزائید. حالا توفو را در آرد بغلتانید و در روغن سرخ كنید و آن را به مخلوط سبزی بیفزائید. صبر كنید تا راگو بپزد بعد آن را در ظرف مناسبی بكشید، و با زیتون حلقه كرده، پودر پاپریكا و جوز هندی روی آن را تزئین نمائید.