Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:11

21
مهر
راگوی توفو و زيتون

راگوی  توفو و زيتون

طرز تهیه راگوی توفو و زيتون

راگوی  توفو و زيتون

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 

 پنیر توفو خرد‌كرده................................................200 گرم

نمك و فلفل و زردچوبه...................................به میزان لازم

پودر سیر ..................................................1 قاشق چایخوری

آب لیموترش .............................................2 قاشق سوپخوری

هویج خردكرده ..........................................2 عدد

لوبیا سبز خردكرده.....................................10 ساقه

روغن مایع ..............................................به میزان لازم

پیاز خرد‌كرده.............................................1 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی...................................از هر كدام 1 عدد

آب گوجه‌فرنگی........................................نیم لیتر

آرد گندم  ..............................................1 قاشق سوپخوری

زیتون سبز بدون هسته ...........................6 عدد

پودر پاپریكا  .........................................یك‌دوم قاشق چایخوری

پودرجوز هندی ....................................یك‌دوم قاشق چایخوری

*(سبز، زرد، قرمز و نارنجی)

 

روش تهیه

 در كاسه‌ی مناسبی پنیر، نمك، فلفل، زردچوبه، پودرسیر و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. هویج و لوبیا سبز را آبپز كنید. آن‌گاه در تابه‌ی مناسبی روغن را گرم كنید پیاز، فلفل دلمه‌ای، هویج و لوبیا سبز را در آن تفت دهید. سپس آب گوجه‌فرنگی را بیفزائید. حالا توفو را در آرد بغلتانید و در روغن سرخ كنید و آن را به مخلوط سبزی بیفزائید. صبر كنید تا راگو بپزد بعد آن را در ظرف مناسبی بكشید، و با زیتون حلقه كرده، پودر پاپریكا و جوز هندی روی آن را تزئین نمائید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، راگوی توفو و زيتون تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز