كوكوی گل كلم و براكلی
مواد لازم برای 6-8 نفر:
روغن مایع .........................................به میزان لازم
گل كلم خردكرده.................................200 گرم
كلم براكلی خردكرده............................200 گرم
فلفل دلمهای قرمز خردكرده.......................1 عدد
پیازچه خرد کرده......................................6 ساقه
تخممرغ.................................................4 عدد
نمك و فلفل...........................................به مقدار لازم
آرد سفید.............................................1 قاشق سوپخوری
پودر سیر ............................................1 قاشق چایخوری
جوزهندی رنده كرده..............................یكچهارم قاشق چایخوری
جوانهی عدس......................................1 پیمانه
روش تهیه
ابتدا ظرف مناسبی را روی اجاق قرار دهید. روغن را در آن بریزید گل كلم، براكلی فلفل دلمهای و پیازچه را در آن بریزید و تفت دهید. آنگاه در كاسهی مناسبی تخممرغها، نمك، فلفل، آرد، پودر سیر و جوزهندی را خوب مخلوط کنید. سپس سبزی تفت داده و جوانهی عدس را با مایهی تخممرغ مخلوط كنید. حالا در تابهی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. مایهی كوكو را در آن بریزید، سطح آن را صاف كنید و با حرارت ملایم بپزید تا پشت و روی كوكو برشته شود. اکنون کوکو را در ظرف مناسبی بگذارید و به دلخواه خود تزئین کنید.