پلوی محلی با قيسی
مواد لازم برای 6-8 نفر:
برنج.....................................................3 پیمانه
سویای دانه ریز......................................1 پیمانه
پیاز خردكرده.........................................2 عدد
مخلوط كره و روغن مایع.........................به مقدار لازم
نمك، زردچوبه، دارچین..........................به مقدار لازم
ادویه پلوئی.......................................1 قاشق چایخوری
مغز كرفس خلالی خردكرده...................4 ساقه
هویج خلالی خردكرده .........................2 عدد
فلفل دلمهای سبز خردكرده.................1 عدد
گشنیز تازه و خردكرده ......................500 گرم
خلال بادام بو داده .........................2 قاشق سوپخوری
قیسی........................................6 عدد
زعفران حلكرده..........................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
ابتدا برنج را مطابق دستورالعملهای پیش گفته آبكش كنید. سویا را خیس كنید. و همراه با پیاز، كره و مقداری روغن تفت دهید آنگاه نمك، زردچوبه، دارچین و ادویه پلوئی را بیفزائید و كنار بگذارید. سپس كرفس، هویج و فلفل دلمهای را در روغن تفت دهید تا نرم و سبك شوند و آن را با مواد قبلی مخلوط كنید. حالا كمی روغن در قابلمه بریزید برنج، مخلوط سویا و گشنیز را به صورت لایهلایه در قابلمه بریزید و آن را روی اجاق با حرارت متوسط دم كنید. اكنون پلو را در ظرف مناسبی بكشید و با خلال بادام، قیسی و زعفران تزئین كنید.