قليهی پنير و اسفناج
مواد لازم برای 6-8 نفر:
ماش............................................یكدوم پیمانه
اسفناج .......................................1 كیلوگرم
پیاز خردكرده...............................1 عدد
روغن مایع .................................به مقدار لازم
پنیر كِرد .....................................200 گرم
زعفران حلكرده..........................2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل...................................به میزان لازم
تمر هندی...................................100 گرم
كشك برای تزئین..........................به میزان لازم
نعنا داغ و پیاز داغ ......................به میزان لازم
كوفته ریزهی سویا ......................12 عدد
روش تهیه
ماش را از قبل بخیسانید و بپزید. اسفناج را پاك كنید، بشوئید و خرد كنید و همراه با پیاز در روغن تفت دهید آنگاه پنیر را مكعبی خردكنید و در زعفران بغلتانید تا رنگ بگیرد. سپس ماش، اسفناج، پنیر، نمك، فلفل و آب تمر هندی را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قلیه جا بیفتد. حالا آن را در ظرف بكشید و با كشك، پیاز داغ و نعنا داغ و كوفته ریزه تزئین كنید.
یادآوری: تمر هندی را در 1 لیوان آب ولرم حل كنید و صاف نمائید.
روش تهیهی كوفته ریزهی سویا:
50 گرم سویای خیس كرده را با 1 عدد پیاز چرخ كنید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه و دو قاشق سوپخوری آرد لپه به آن بیفزائید و خوب ورز دهید حالا از مخلوط، توپهای كوچكی بسازید و كوفته ریزه را در روغن سرخ كنید.