خوراك سبزی با پورهی سيبزمينی
مواد لازم برای 6-8 نفر:
پیازچه خردكرده......................................6 ساقه
روغن مایع............................................به مقدار لازم
گوجهفرنگی خردكرده .............................4 عدد
فلفل دلمهای رنگی خردكرده...................1 عدد
نخودفرنگی پخته.................................50 گرم
نمك و فلفل و زیره سبز.......................به مقدار لازم
پنیر گودای رنده كرده..........................100 گرم
مواد لازم برای تهیه پورهی سیبزمینی:
سیبزمینی آبپز پوره كرده..............4 عدد
شیر ........................................2 پیمانه
نمك و فلفل...............................به میزان لازم
كره.........................................50 گرم
روش تهیه
كف ظرف نسوزی را چرب كنید و پورهی سیبزمینی را در آن بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف نمائید. آنگاه پیازچه را در روغن تفت دهید و همراه با گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، نخود فرنگی، نمك، فلفل و زیره روی پوره بریزید. به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید. سپس پنیر را روی پوره بریزید و دوباره در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود اكنون خوراك آمادهی میل كردن است.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید از سس گوجه هم در كنار این خوراك استفاده كنید.
روش تهیهی پورهی سیبزمینی:
پورهی سیبزمینی را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه شیر، نمك، فلفل و كره را بیفزائید و مرتب هم بزنید تا پوره آماده شود.