شلهی قارچ و باميه
مواد لازم برای 6-8 نفر:
سویای دانه درشت.........................................1 پیمانه
روغن مایع....................................................به مقدار لازم
پیاز رنده كرده................................................1 عدد
رب گوجهفرنگی.............................................1 قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه.....................................به مقدار لازم
پودر سیر....................................................1 قاشق چایخوری
آویشن.......................................................1 قاشق چایخوری
بامیه تفت داده............................................200 گرم
قارچ ورقهای خردكرده...................................200 گرم
لپهی پخته...............................................یكدوم پیمانه
آب گوجهفرنگی .........................................1 لیتر
زعفران حلكرده.............. ........................یك قاشق چایخوری
روش تهیه
ابتدا سویا را بخیسانید. در ظرف مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه سویا و پیاز را در آن تفت دهید. سپس رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، آویشن و بامیه را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا قارچ و لپه را هم اضافه نمائید و روی حرارت ملایم نگه دارید. اكنون آب گوجهفرنگی و زعفران را هم بیفزائید و صبر كنید خوراك جا بیفتد. اینك شله را در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.