Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:12

21
مهر
شله‌ی قارچ و باميه

شله‌ی قارچ و باميه

طرز تهیه شله‌ی قارچ و باميه

شله‌ی قارچ و باميه

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

  

سویای دانه درشت.........................................1 پیمانه

روغن مایع....................................................به مقدار لازم

پیاز رنده كرده................................................1 عدد

رب گوجه‌فرنگی.............................................1 قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و زردچوبه.....................................به مقدار لازم

پودر سیر....................................................1 قاشق چایخوری

آویشن.......................................................1 قاشق چایخوری

بامیه تفت داده............................................200 گرم

قارچ ورقه‌ای خردكرده...................................200 گرم

لپه‌ی پخته...............................................یك‌دوم پیمانه

آب گوجه‌فرنگی .........................................1 لیتر

زعفران حل‌كرده.............. ........................یك قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

 

ابتدا سویا را بخیسانید. در ظرف مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه سویا و پیاز را در آن تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، آویشن و بامیه را  بیفزائید و مخلوط كنید. حالا قارچ و لپه را هم اضافه نمائید و روی حرارت ملایم نگه دارید. اكنون آب گوجه‌فرنگی و زعفران را هم بیفزائید و صبر كنید خوراك جا بیفتد. اینك شله را در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، شله‌ی قارچ و باميه تعداد بازديد: 529 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز