خوراک سبزی با سس انار
مواد لازم برای 6-8 نفر:
مخلوط روغن مایع و كره ..............................................................به میزان لازم
سویای ریز................................................................................1 پیمانه (100 گرم)
پیاز خردكرده.............................................................................2 عدد
قارچ خردكرده............................................................................150 گرم
هویج پخته و خردكرده....................................................................1 عدد
كرفس پخته و خردكرده .................................................................2 ساقه
مخلوط سبزی معطر (ترخون، مرزه، نعنا، ریحان) ................................2 قاشق سوپخوری
گردوی آسیاب کرده.....................................................................2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و زردچوبه................................................................به مقدار لازم
رب انار...................................................................................1 قاشق سوپخوری
آب انار....................................................................................نیم لیتر
كدو........................................................................................1 عدد
بادمجان.................................................................................1 عدد
فلفل دلمهای..........................................................................1 عدد
قارچ بزرگ ............................................................................1 عدد
گوجهفرنگی بزرگ و سفت.......................................................1 عدد
پنیر موزارلای رنده کرده ......................................................150 گرم
روش تهیه
سویا را از قبل بخیسانید. در ظرف مناسبی قدری روغن و كره بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه سویا، پیاز، قارچ، هویج، كرفس و سبزی معطر را به آن بیفزائید و تفت دهید سپس گردو، نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كنید و هم بزنید. حالا رب انار را در آب انار حل کنید و روی مواد بریزید و با حرار ملایم بپزید تا خوراک جا بیفتد. اکنون كدو، بادمجان و فلفل دلمهای را از وسط دو نیم کنید و داخل آنها را به کمک قاشق چایخوری خالی نمائید. سپس به مدت 2 الی 3 دقیقه داخل مایكروویو قرار دهید تا كمی نرم شوند همچنین كلاهك قارچ را به آرامی جدا كنید و سر گوجهفرنگی را ببرید و داخل آن را خالی كنید. اکنون داخل آنها را با مخلوط سویا پر كنید و در ظرف نسوزی بچینید. روی آنها پنیر بپاشید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر طلائی رنگ شود. اینک خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و میل کنید.