پورهی سیبزمینی با تره فرنگی و آویشن
مواد لازم برای 4 نفر
روغن مایع..............................................1 قاشق سوپخوری
ترهفرنگی حلقهای خرد كرده......................1 عدد كوچك (200 گرم)
سیر له كرده..........................................1 حبه
آویشن ریز خرد كرده...............................1 قاشق سوپخوری
آب مرغ................................................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم كنید. ترهفرنگی، سیر و آویشن را به آن بیفزائید و تفت دهید تا ترهفرنگی نرم شود. آنگاه آب مرغ را بیفزائید و صبر كنید تا آب اضافیش تبخیر شود. حالا مخلوط ترهفرنگی را به پورهی سیبزمینی (پایه) بیفزائید.
یادآوری: زمان آمادهسازی این دستور 20 دقیقه و مدت زمان پخت آن 25 دقیقه میباشد.
پورهی سیبزمینی با پنیر و زیتون (ایتالیائی)
مواد لازم برای 4 نفر
پنیر پارمسان رنده كرده یكچهارم پیمانه (20 گرم)
زیتون سیاه حلقهای خرد كرده یكچهارم پیمانه (40 گرم)
ریحان ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
پنیر، زیتون و ریحان را همراه با پورهی سیبزمینی در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری: زمان آمادهسازی این دستور 20 دقیقه و مدت زمان پخت آن نیز 20 دقیقه میباشد.
پورهی سیبزمینی (پایه)
مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی 4 عدد متوسط (800 گرم)
كره 40 گرم
شیر 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
شكر قهوهای 1 قاشق چایخوری
روش تهیه
پوست سیبزمینیها را بگیرید، آنها را چهارقاچ كنید و بپزید تا نرم شوند. آنگاه سیبزمینیها را پوره كنید و همراه با كره، شیر و شكر در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط نمائید.
یادآوری: زمان آمادهسازی این دستور 15 دقیقه و مدت زمان پخت آن 20دقیقه میباشد.
پورهی سیبزمینی با دانهی صنوبر
مواد لازم برای 4 نفر
دانهی صنوبر بو داده یكسوم پیمانه (50 گرم)
رزماری ریز خرد كرده 2 قاشق چایخوری
روش تهیه
دانهی صنوبر و رزماری را همراه با پورهی سیبزمینی در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری1: زمان آماده سازی این دستور 15 دقیقه و مدت زمان پخت آن 25دقیقه میباشد.
یادآوری2: چنانچه رزماری تازه در دسترستان نبود، از یكدوم قاشق چایخوری رزماری خشك استفاده كنید.
یادآوری3: میتوانید به جای دانهی صنوبر از خلال بادام تیر استفاده كنید.
پورهی سیبزمینی با بیكن و خردل
مواد لازم برای 4 نفر
بیكن یا ژامبون ریز خرد كرده 4 ورق (285 گرم)
سس خردل 3 قاشق چایخوری
جعفری ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
بیكن را در تابهی مناسبی بریزید و تفت دهید تا قدری برشته شود. آنگاه بیكن را روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا چربی اضافیش گرفته شود. حالا بیكن، خردل و جعفری را همراه با پورهی سیبزمینی در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری: زمان آماده سازی این دستور 02 دقیقه و مدت زمان پخت آن 52 دقیقه است.
پورهی سیبزمینی به سبك تایلندی
مواد لازم برای 4 نفر
خامه یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك (80 گرم)
سیر له كرده 1 حبه
فلفل قرمز تند دانه گرفته و ریز خرد كرده عدد كوچك
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری
گشنیز ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
پورهی سیبزمینی پایه را فراهم كنید و به جای شیر از خامه استفاده نمائید. آنگاه روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز، سیر، فلفل قرمز و زنجفیل را به آن بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. اكنون پورهی سیبزمینی، گشنیز و مخلوط پیاز را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
یادآوری: زمان آماده سازی این دستور 20 دقیقه و مدت زمان پخت آن 25 دقیقه است.