Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 23:47

6
شهریور
كتلت سیب‌زمینی با سس فلفل شیرین

كتلت سیب‌زمینی با سس فلفل شیرین

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پوره كنید. آن‌گاه پوره سیب‌زمینی، زرده تخم‌مرغ‌ها، گشنیز، پیازچه، هر دو پنیر، سس و سیر را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 سیب‌زمینی پوست كنده و خرد كرده       600 گرم (3 عدد متوسط)

زرده تخم‌مرغ                                       2 عدد

گشنیز خرد كرده                                 2 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد كرده                                 4 ساقه

پنیر پارمسان رنده كرده                       20 گرم (یك ‌چهارم پیمانه)

پنیر چدار رنده كرده                             30 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

سس فلفل تند                                  یك‌دوم قاشق چایخوری

سیر له كرده                                      1 حبه

آرد                                                   به میزان لازم

روغن زیتون                                      2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس فلفل شیرین

روغن زیتون                                       1 قاشق سوپخوری

پیاز حلقه‌ای خرد كرده                        80 گرم ( 1 عدد كوچك)

شكر                                               2 قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز                            400 گرم (2 عدد متوسط)

سركه بالزامیك                                2 قاشق چایخوری

آویشن                                          یك‌دوم قاشق چایخوری

اُرگانو                                            یك‌دوم قاشق چایخوری

 روش تهیه كتلت سیب‌زمینی با سس فلفل شیرین

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پوره كنید. آن‌گاه پوره سیب‌زمینی، زرده تخم‌مرغ‌ها، گشنیز، پیازچه، هر دو پنیر، سس و سیر را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. سپس دست‌هایتان را به آرد بزنید و از مایه فراهم كرده، هشت كتلت بسازید و در آرد بغلتانید. حالا آرد اضافی‌شان را بگیرید و دو طرفشان را در روغن سرخ كنید. اكنون كتلت‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس فلفل شیرین میل كنید.

روش تهیه سس فلفل شیرین: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه پیاز و شكر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائی‌رنگ شود. حالا فلفل‌های دلمه‌ای را 4 قسمت كنید، تخم‌هایشان را درآورید.

فلفل‌ها را كبابی كنید تا پوستشان بسوزد. سپس پوستشان را بگیرید و فلفل‌ها را خلالی خرد كنید و همراه با پیاز كاراملی، سركه و سبزی در ظرف مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش کتلت، کتلت، کتلت سیب زمینی، کتلت با سس، کتلت با سس فلفل، فلفل شیرین تعداد بازديد: 544 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز