اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی پوست كنده و خرد كرده 600 گرم (3 عدد متوسط)
زرده تخممرغ 2 عدد
گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد كرده 4 ساقه
پنیر پارمسان رنده كرده 20 گرم (یك چهارم پیمانه)
پنیر چدار رنده كرده 30 گرم (یكچهارم پیمانه)
سس فلفل تند یكدوم قاشق چایخوری
سیر له كرده 1 حبه
آرد به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه سس فلفل شیرین
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز حلقهای خرد كرده 80 گرم ( 1 عدد كوچك)
شكر 2 قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز 400 گرم (2 عدد متوسط)
سركه بالزامیك 2 قاشق چایخوری
آویشن یكدوم قاشق چایخوری
اُرگانو یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه كتلت سیبزمینی با سس فلفل شیرین
سیبزمینیها را بپزید و پوره كنید. آنگاه پوره سیبزمینی، زرده تخممرغها، گشنیز، پیازچه، هر دو پنیر، سس و سیر را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. سپس دستهایتان را به آرد بزنید و از مایه فراهم كرده، هشت كتلت بسازید و در آرد بغلتانید. حالا آرد اضافیشان را بگیرید و دو طرفشان را در روغن سرخ كنید. اكنون كتلتها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس فلفل شیرین میل كنید.
روش تهیه سس فلفل شیرین: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز و شكر را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز طلائیرنگ شود. حالا فلفلهای دلمهای را 4 قسمت كنید، تخمهایشان را درآورید.
فلفلها را كبابی كنید تا پوستشان بسوزد. سپس پوستشان را بگیرید و فلفلها را خلالی خرد كنید و همراه با پیاز كاراملی، سركه و سبزی در ظرف مناسبی بریزید. رویش را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.