اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 12 عدد
سیبزمینی پوست كنده و خرد كرده 5 عدد متوسط (1 كیلوگرم)
زرده تخممرغ 2 عدد
خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری
آرد به میزان لازم
تخممرغ همزده 2 عدد
خرده نان 150 گرم (یك و یكدوم پیمانه)
روغن مخصوص سرخكردنی به میزان لازم
روش تهیه كراكت سیبزمینی
سیبزمینیها را بپزید و پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه زردههای تخممرغ و خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و بگذارید قدری خنك شود. سپس آن را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا یكچهارم پیمانه از این مایه را بردارید، به شكل بیضی درآورید، در آرد بغلتانید و تكان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود.
اكنون كراكت را ابتدا در تخممرغ و سپس در خردهنان بغلتانید و در سینی بچینید. رویشان را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. هنگام پذیرائی كراكتها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند. اینك كراكت را در دیس مناسبی بچینید.
یادآوری 1: میتوانید كراكت سیبزمینی را با این مواد مخلوط كنید تا طعم دلپذیر دیگری از كراكت را نیز داشته باشید: 100 گرم سالامی ریز خرد كرده، 2 قاشق سوپخوری شوید خرد كرده، 1 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه این مخلوط را به مایه اصلی كراكت بیفزائید و مخلوط كنید و سرخ نمائید.
یادآوری 2: در صورت دلخواه میتوانید این مواد را به مایه اصلی كراكت سیبزمینی بیفزائید و تنوعی در مزه آن ایجاد نمائید: 200 گرم ذرت پخته، 200 گرم سینه مرغ پخته و خرد كرده، یكچهارم پیمانه جعفری خرد كرده و یك قاشق چایخوری قرص عصاره مرغ پودر كرده را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس این مخلوط را به مایه اصلی كراكت بیفزائید، مخلوط كنید و سرخ نمائید.