مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 4 فنجان
كلم براكلی خرد كرده 2 پیمانه
تخممرغ 4 عدد
سفیده تخممرغ 4 عدد
شیر كمچرب 125 میلیلیتر (نصف پیمانه)
پنیر موزارلای رنده كرده یكدوم پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر چدار رنده كرده یكدوم پیمانه
روش تهیه تخممـرغ فنجانی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید. كلم براكلی را در آبجوش بپزید و بعد در آبكش بریزید. حال آن را به قطعات كوچكتر، خرد كنید و كنار بگذارید. آنگاه تخممرغها و سفیدهها را در كاسه بزرگی، با هم مخلوط كنید و هم بزنید و سپس شیر را به آن بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید.
اكنون پنیر موزارلا، كلم براكلی، نمك و فلفل را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید. حال فنجانهای مورد نظر را چرب كنید و در سینی قرار دهید. مایه فراهم كرده را بهطور مساوی در فنجانها بریزید و رویشان را با پنیر چدار بپوشانید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت 30-40دقیقه مخلوط تخممرغ را بپزید تا روی آن طلائیرنگ شود.