Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:17

9
شهریور
تخم‌مرغ فنجانی

تخم‌مرغ  فنجانی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید. كلم براكلی را در آب‌جوش بپزید و بعد در آبكش بریزید. حال آن را به قطعات كوچك‌تر، خرد كنید و كنار بگذارید.

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 4 فنجان

كلم براكلی خرد كرده           2 پیمانه

تخم‌مرغ                             4 عدد

سفیده تخم‌مرغ                  4 عدد

شیر كم‌چرب                      125 میلی‌لیتر (نصف پیمانه)

پنیر موزارلای رنده كرده       یك‌دوم پیمانه

نمك و فلفل                      به میزان لازم

پنیر چدار رنده كرده            یك‌دوم پیمانه

 روش تهیه تخم‌مـرغ  فنجانی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید. كلم براكلی را در آب‌جوش بپزید و بعد در آبكش بریزید. حال آن را به قطعات كوچك‌تر، خرد كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌ها را در كاسه بزرگی، با هم مخلوط كنید و هم بزنید و سپس شیر را به آن بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید.

اكنون پنیر موزارلا، كلم براكلی، نمك و فلفل را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید. حال فنجان‌های مورد نظر را چرب كنید و در سینی قرار دهید. مایه فراهم كرده را به‌طور مساوی در فنجان‌ها بریزید و رویشان را با پنیر چدار بپوشانید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت 30-40دقیقه مخلوط تخم‌مرغ را بپزید تا روی آن طلائی‌رنگ شود.

 

برچسب ها: تخم مرغ، آشپزی با تخم مرغ، تخم مرغ فنجانی، تهیه تخم مرغ فنجانی، آموزش تخم مرغ فنجانی، مواد لازم تخم مرغ فنجانی تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز