Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:52

9
شهریور
چلوگوشت

چلوگوشت

برنج را بخیسانید و در آب جوش دارای نمك بریزید. همینكه مغز برنج نرم شد آن را آبكشی كنید. آن‌گاه برنج را در قابلمه مناسبی بریزید، كره را رویش بدهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه چلو را دم كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

برنج                           2 پیمانه

نمك                          به میزان لازم

كره آبكرده                  50 گرم

ماهیچه گوسفند        2 عدد

پیاز ریز خرد كرده        500 گرم

نمك                        به میزان لازم

زعفران حلكرده        2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه چلوگوشت

برنج را بخیسانید و در آب جوش دارای نمك بریزید. همینكه مغز برنج نرم شد آن را آبكشی كنید. آن‌گاه برنج را در قابلمه مناسبی بریزید، كره را رویش بدهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه چلو را دم كنید. سپس چلو را در بشقاب مناسبی بكشید و ماهیچه پخته را رویش بگذارید و قدری از آب ماهیچه را رویش بریزید.

روش تهیه ماهیچه: ابتدا نیمی از پیاز را در قابلمه بریزید و ماهیچه را روی پیاز قرار دهید. باقیمانده پیاز را روی ماهیچه بریزید، در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم آن را بپزید. در اواخر پخت نمك و زعفران را به ماهیچه بیفزائید.

یاد‌آوری: پیاز روی حرارت ملایم آب می‌اندازد و گوشت به آرامی در آب پیاز می‌پزد. در این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و دلچسب می‌شود.

 

برچسب ها: آشپزی با گوشت، گوشت، روش تهیه چلو گوشت، چلو گوشت، آموزش چلو گوشت، مواد لازم چلو گوشت، تهیه چلو گوشت تعداد بازديد: 1245 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز