ادويــه پـلوئی
مـواد لـازم
تخم گشنیز........................................5 قاشق سوپخوری
گل محمدی خشك..............................2 قاشق سوپخوری
زیرهی سبز........................................2 قاشق سوپخوری
هل سبز...........................................1 قاشق سوپخوری
گل آویشن.........................................1 قاشق سوپخوری
بادیان ستارهای ...............................(STARANISE) 2 عدد
دارچین آسیاب كرده..............................5 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز ....................................1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
تخمگشنیز، گل محمدی و زیرهی سبز را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ادویهها خنك شوند. حالا هل، گل آویشن و بادیان را به آن بیفزائید و آسیاب كنید. اكنون باقیماندهی مواد را به ادویه اضافه كنید و آن را در شیشهی دردار بریزید و در جای خشك و خنك نگه دارید.