Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:31

5
مرداد
ادويــه پـلوئی

ادويــه پـلوئی

طرز تهیه ادويــه پـلوئی

ادويــه پـلوئی

 

 

مـواد لـازم

 

 

تخم گشنیز........................................5 قاشق سوپخوری

گل محمدی خشك..............................2 قاشق سوپخوری

زیره‌ی سبز........................................2 قاشق سوپخوری

هل سبز...........................................1 قاشق سوپخوری

گل آویشن.........................................1 قاشق سوپخوری

بادیان ستاره‌ای ...............................(STARANISE)    2 عدد

دارچین آسیاب كرده..............................5 قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز ....................................1 قاشق سوپخوری

 

 

روش تهیه

 

تخم‌گشنیز، گل محمدی و زیره‌ی سبز را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ادویه‌ها خنك شوند. حالا هل، گل آویشن و بادیان را به آن بیفزائید و آسیاب كنید. اكنون باقیمانده‌ی مواد را به ادویه اضافه كنید و آن را در شیشه‌ی دردار بریزید و در جای خشك و خنك نگه دارید.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، ادويــه پـلوئی تعداد بازديد: 439 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز