فاطمه درویش
مواد لازم برای 6 نفر
نان لواش 1 عدد
كره 10 گرم
پنیر سفید 100 گرم
پیازچه خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
خیار خرد كرده 1 عدد
گوجهفرنگی مینیاتوری 3 عدد
روش تهیه پنیر و سبزی در سبد نان
نان را به مربعهای 6 سانتیمتری ببرید، رویشان كره بمالید و در قالب مافین بگذارید. آنگاه قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و 5-10 دقیقه بپزید تا نان برشته شود و شكل بگیرد. سپس پنیر و پیازچه و خیار را با هم مخلوط كنید و درون نانها را با این مایه پر كنید و با گوجهفرنگی بیارائید.
یادآوری: میتوانید به جای نان لواش از خمیر فیلو نیز استفاده كنید، در این صورت به خمیر فیلو به قطر 40 سانتیمتر نیاز دارید.