فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
برنج پخته 300 گرم (2 پیمانه)
پنیر چدار رنده كرده 90 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سیر سهچهارم چایخوری
كلم براكلی خرد كرده 3 پیمانه
قارچ خرد كرده 120 گرم
فلفل دلمهای خرد كرده یكدوم پیمانه
پیاز خرد كرده نصف یك عدد
تخممرغ 4 عدد
شیر پرچرب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
پودر پیاز یكدوم قاشق چایخوری
فلفل یكچهارم چایخوری
پنیر چدار یا گودای رنده كرده 120 گرم (1 پیمانه)
روش تهیه كَسرول قارچ و برنج
برنج، پنیر، تخممرغها و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه ظرف نسوزی به گنجایش 2 لیتر را چرب كنید و مواد فراهم كرده را در آن بریزید و در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید. حالا ظرف را از فر درآورید.
كلم براكلی، قارچ، فلفل دلمهای و پیاز را بخارپز كنید و كنار بگذارید. اكنون در كاسه دیگری، تخممرغ، شیر، پودر پیاز و فلفل را بریزید و سبزی پخته را بیفزائید و هم بزنید. حالا مایه فراهم كرده را روی مخلوط برنج بریزید و با پنیر چدار بپوشانید. حال ظرف را دوباره در فر قرار دهید و به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود بپزید.