Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 19:18

20
شهریور
كَسرول قارچ و برنج

كَسرول قارچ و برنج

برنج، پنیر، تخم‌‌مرغ‌ها و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه ظرف نسوزی به گنجایش 2 لیتر را چرب كنید و مواد فراهم كرده را در آن بریزید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 برنج پخته                      300 گرم (2 پیمانه)

پنیر چدار رنده كرده           90 گرم

تخم مرغ                        2 عدد

پودر سیر                       سه‌چهارم چایخوری

كلم براكلی خرد كرده       3 پیمانه

قارچ خرد كرده                120 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد كرده    یك‌دوم پیمانه

پیاز خرد كرده                  نصف یك عدد

تخم‌‌مرغ                         4 عدد

شیر پرچرب                    125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

پودر پیاز                         یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل                             یك‌چهارم چایخوری

پنیر چدار یا گودای رنده كرده 120 گرم (1 پیمانه)

 روش تهیه كَسرول قارچ و برنج

برنج، پنیر، تخم‌‌مرغ‌ها و پودر سیر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه ظرف نسوزی به گنجایش 2 لیتر را چرب كنید و مواد فراهم كرده را در آن بریزید و در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه بپزید. حالا ظرف را از فر درآورید.

كلم براكلی، قارچ، فلفل دلمه‌ای و پیاز را بخار‌پز كنید و كنار بگذارید. اكنون در كاسه دیگری، تخم‌مرغ، شیر، پودر پیاز و فلفل را بریزید و سبزی پخته را بیفزائید و هم بزنید. حالا مایه فراهم كرده را روی مخلوط برنج بریزید و با پنیر چدار بپوشانید. حال ظرف را دوباره در فر قرار دهید و به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود بپزید.

 

برچسب ها: کسرول قارچ، کسرول برنج، آموزش کسرول، کسرول قارچ و برنج، روش تهیه کسرول، آشپزی با کسرول تعداد بازديد: 617 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز