مرضیه مرشدی
مواد لازم برای 6 نفر
بلغور گندم 80 گرم (یكدوم پیمانه)
گوشت چرخكرده بره 1 كیلوگرم
پیاز رنده كرده 1عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
سیر له كرده 1 حبه
تخممرغ همزده 1 عدد
خرده نان 75 گرم (1 پیمانه)
ماست 200 گرم
برگ نعنای ریز خرد كرده یكچهارم پیمانه
مواد لازم هوموس
نخود پخته 600 گرم
نمك 1 قاشق چایخوری
سیر له كرده 1 حبه
ارده یكسوم پیمانه (80 میلیلیتر)
آبلیمو یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
آب یكسوم پیمانه (80 میلیلیتر)
مواد لازم تبوله
بلغور گندم ریز یكچهارم پیمانه (40 گرم)
گوجهفرنگی ریز خرد كرده 2 عدد متوسط
جعفری ریز خرد كرده 4 پیمانه
پیاز قرمز ریز خرد كرده 1عدد كوچك
آبلیمو 3 قاشق چایخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه كباب كوبیده با هوموس و تبوله
بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافیاش گرفته شود. آنگاه بلغور، گوشت، پیاز، نمك، فلفل، سیر، تخممرغ و خردهنان را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا منسجم و چسبنده شود. سپس آن را 12 قسمت كنید و هر قسمت را به سیخ چوبی بكشید.
حالا در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. سیخهای كباب را در تابه بگذارید و گاهی آنها را زیر و رو كنید تا برشته شوند. اكنون كباب كوبیده را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با مخلوط ماست و نعنا، هوموس و تبوله میل كنید.
روش تهیه هوموس: نخود، نمك، سیر، ارده، آبلیمو و آب را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی به دست آید.
روش تهیه تبوله: بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و خوب بفشارید تا آب اضافیاش گرفته شود. حالا بلغور، گوجهفرنگیها، جعفری، پیاز، آبلیمو و روغن زیتون را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.