Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 08:40

21
شهریور
كباب كوبیده با هوموس و تبوله

كباب كوبیده با هوموس و تبوله

بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه بلغور، گوشت، پیاز، نمك، فلفل، سیر، تخم‌مرغ و خرده‌نان را با هم مخلوط كنید

مرضیه مرشدی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

بلغور  گندم                      80 گرم (یك‌دوم پیمانه)

گوشت چرخكرده بره         1 كیلوگرم

پیاز رنده كرده                  1عدد

نمك و فلفل                    به میزان لازم

سیر له كرده                 1 حبه

تخم‌مرغ همزده             1 عدد

خرده نان                     75 گرم (1 پیمانه)

ماست                        200 گرم

برگ نعنای ریز خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

مواد لازم هوموس

نخود پخته                600 گرم

نمك                        1 قاشق چایخوری

سیر له كرده             1 حبه

ارده                         یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

آبلیمو                      یك‌چهارم پیمانه  (60 میلی‌لیتر)

آب                           یك‌سوم پیمانه  (80 میلی‌لیتر)

مواد لازم تبوله

بلغور گندم ریز             یك‌چهارم پیمانه (40 گرم)

گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده 2 عدد متوسط

جعفری ریز خرد كرده    4 پیمانه

پیاز قرمز ریز خرد كرده  1عدد كوچك

آبلیمو                        3 قاشق چایخوری

روغن زیتون                3 قاشق سوپخوری

روش تهیه كباب كوبیده با هوموس و تبوله

بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و با دست بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه بلغور، گوشت، پیاز، نمك، فلفل، سیر، تخم‌مرغ و خرده‌نان را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا منسجم و چسبنده شود. سپس آن را 12 قسمت كنید و هر قسمت را به سیخ چوبی بكشید.

حالا در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. سیخ‌های كباب را در تابه بگذارید و گاهی آنها را زیر و رو كنید تا برشته شوند. اكنون كباب كوبیده را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با مخلوط ماست و نعنا، هوموس و تبوله میل كنید.

روش تهیه هوموس: نخود، نمك، سیر، ارده، آبلیمو و آب را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی به دست آید.

روش تهیه تبوله: بلغور را از شب قبل بخیسانید، در صافی بریزید و خوب بفشارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا بلغور، گوجه‌فرنگی‌‌ها، جعفری، پیاز، آبلیمو و روغن زیتون را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کباب کوبیده، تهیه کباب کوبیده، کباب کوبیده با هوموس، هوموس و تبوله، کباب با تبوله، کباب کوبیده و تبوله، روش تهیه کباب کوبیده تعداد بازديد: 811 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز