سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز خرد كرده 1 عدد كوچك
سیر له كرده 1 حبه
سویا سس 4 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
ادویه از هر كدام 1 قاشق چایخوری(زیره، تخم گشنیز و زردچوبه)
شكر قهوهای 1 قاشق چایخوری
كمپوت آناناس 225 گرم
فیله گوساله خرد كرده 500 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
شیر نارگیل 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
كره بادام زمینی 6 قاشق سوپخوری (115 گرم)
سیر له كرده 1حبه
سویاسس 1 قاشق چایخوری
شكر قهوهای 1قاشق چایخوری
روش تهیه كباب فیله و آناناس سرخكرده
پیاز، سیر، سویاسس، پوست لیمو، ادویه، شكر و دو تكه از آناناس را در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی به دست آید. آنگاه مخلوط فراهم كرده را در كاسه مناسبی بریزید، گوشت را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس گوشت و آناناس باقیمانده را بهطور یك در میان به سیخ چوبی بكشید و روی كبابپز یا منقل، كباب كنید و با سس میل كنید.
روش تهیه سس: شیر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و كره بادامزمینی را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه ظرف را روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس باقیمانده مواد سس را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. حال سس را در ظرف مناسبی بریزید و گرم نگه دارید.
یادآوری: اگر شیر نارگیل در دسترس نبود به همان میزان از خامه صبحانه استفاده كنید.